ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Πληρωμένοι δολοφόνοι ντύθηκαν νοσοκόμες και εκτέλεσαν το θύμα μέσα σε νοσοκομείο!

Μεξικό: Πληρωμένοι δολοφόνοι ντύθηκαν νοσοκόμες και εκτέλεσαν το θύμα μέσα σε νοσοκομείο!

Δεν επρόκειτο να αφήσουν να γλιτώσει το θύμα τους, δύο πληρωμένοι δολοφόνοι στο Μεξικό, που ντύθηκαν νοσοκόμες, προκειμένου να μπουν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν μετά την πρώτη απόπειρα εναντίον του.

Τελικά κατόρθωσαν να εκτελέσουν τον άντρα, πυροβολώντας τον αρκετές φορές πριν εξαφανιστούν.

Η πρωτοφανής εκτέλεση έλαβε χώρα στην πόλη Σιουδάδ Χουάρεζ, στο Μεξικό. Οι δύο δολοφόνοι, μεταμφιεσμένοι σε νοσοκόμες για να μην κινήσουν υποψίες, κατόρθωσαν να μπουν ανενόχλητοι στο νοσοκομείο της πόλης και να φτάσουν στο δωμάτιο του 36χρονου Αντόνιο Ραμίρεζ.

Ο άντρας νοσηλευόταν με τραύματα από πυροβολισμούς, τα οποία είχαν προκύψει από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!

Οι εκτελεστές του όμως ήταν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν το «έργο» τους, καθώς όπως είναι φανερό ήθελαν να εξοντώσουν τον άντρα διά παντός.

Έφτασαν λοιπόν με τις νοσοκομειακές ρόμπες τους στο δωμάτιό του και εκεί τον πυροβόλησαν «αρκετές φορές» όπως είπαν αυτήκοοι μάρτυρες. Κατόπιν κατόρθωσαν να εξαφανιστούν πριν οι άντρες της Εθνικής Φρουράς που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του θύματος προλάβουν να αντιδράσουν.

Η πόλη στην οποία έγινε το έγκλημα θεωρείται κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και τράφικινγκ προς το δυτικό Τέξας, στις ΗΠΑ και εκτιμάται ότι η εκτέλεση του 36χρονου ήταν ένα ακόμα «επεισόδιο» στον πόλεμο των καρτέλ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.