ΚΟΣΜΟΣ

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης – Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης – Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση
AP Images

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης το οποίο εκκενώνεται καθώς υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, ενώ φήμες αναφέρουν πως υπάρχει παρουσία ενόπλου άνδρα που προκάλεσε τις εξελίξεις.

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης την τελευταία ώρα, καθώς όπως ανακοινώθηκε διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση και ως εκ τούτου διατάχθηκε η εκκένωσή του. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, τμήματα των τερματικών σταθμών 1 και 3 και ο περιφερειακός σιδηροδρομικός σταθμός παραμένουν κλειστά, με τους επιβάτες να καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας των εγκαταστάσεων.

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα αστυνομική έρευνα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, θα σας ζητούσαμε να αποφύγετε να υποθέσετε και να κάνετε ακατάλληλα σχόλια σχετικά με το περιστατικό καθώς και να δημοσιεύσετε βίντεο. Θα σας ενημερώνουμε μόλις λάβουμε ενημερώσεις από τις αρχές», αναφέρει νεότερη ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αναζητά η γερμανική αστυνομία δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές. Το αεροδρόμιο εξέδωσε σχετικές ανακοινώσεις για να ενημερώσει τους πολίτες για τις πτήσεις αλλά και την ασφάλειά τους, όπως έκαναν και οι αρχές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για το τι αναζητά ή τι προσπαθεί να προλάβει η αστυνομία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Βίντεο με φερόμενο ένοπλο μέσα στο αεροδρόμιο

Την ίδια στιγμή, στο διαδίκτυο έχουν διαρρεύσει πληροφορίες αλλά και βίντεο που δείχνουν έναν άνδρα να είναι πεσμένος στο πάτωμα, φέροντας βαρύ οπλισμό. Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι στιγμής, όμως, το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο των social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε ο Αδαμόπουλος από την Ομοσπονδία μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου