ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε κομμένο κεφάλι στην Τουλόν

Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε κομμένο κεφάλι στην Τουλόν
Twitter

Ένα κομμένο κεφάλι μέσα σε κουτί βρέθηκε στη γαλλική πόλη Τουλόν, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές της χώρας.

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Τουλόν στη Γαλλία, το απόγευμα της Δευτέρας.

Άμεσα έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της γαλλικής πόλης, έπειτα από πληροφορίες που αναφέρουν πως ένα κομμένο κεφάλι βρέθηκε μέσα σε κουτί.

Όπως αναφέρει το Nice Martin, οι δρόμοι της πόλης έχουν κλείσει με αστυνομικούς και στρατιώτες να αναπτύσσονται περιμετρικά της περιοχής.

Η Κεντρική Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας (DDSP), με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία κάνει λόγο για αποκεφαλισμό ατόμου, το κεφάλι του οποίου τοποθετήθηκε σε μια χάρτινη κούτα και πετάχτηκε μέσα από ένα παράθυρο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν την περιοχή. Παράλληλα, συνελήφθη ένα άτομο του οποίου η ταυτότητα πάντως παραμένει άγνωστη.

Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνεται, στο παράθυρο του διαμερίσματος, ο 40χρονος άντρας που φέρεται να πέταξε το κουτί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά μέσα, η μητροπολιτική αστυνομία της περιοχής παρενέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα σε έναν καυγά, στη διεύθυνση που βρίσκεται το διαμέρισμα από την οποία πετάχτηκε το κουτί στον δρόμο. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα ανήκει σε άντρα που φιλοξενεί δυο άστεγους κι εξετάζεται αν το κομμένο κεφάλι ανήκει σε κάποιον από τους άστεγους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία - Έβρος: Νεκρός ο Πυροσβέστης που παρασύρθηκε από τα νερά