ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Ποια είναι η γυναίκα που τα «έβαλε» με τη βρετανική μοναρχία

Μέγκαν Μαρκλ:  Ποια είναι η γυναίκα που τα «έβαλε» με τη βρετανική μοναρχία

Η Μέγκαν Μαρκλ, το κορίτσι που έκανε την καρδιά του πλέον περιζήτητου γαλαζοαίματου εργένη της Ευρώπης να σκιρτήσει, στοχοποιήθηκε αλλά και επαινέθηκε όσες λίγες για την τολμηρή της στάση της απέναντι στο Παλάτι.

Οι λεπτομέρειες της πολύκροτης σχέσης του Πρίγκηπα Χάρι με την «κοινή θνητή» Μέγκαν Μάρκλ –μία διαζευγμένη μιγάδα ηθοποιό που θέλησε να σπάσει το αυστηρό πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ έγιναν από την πρώτη στιγμή πρωτοσέλιδο.

Τα πρωτοσέλιδα για τη συνέντευξη του ζεύγους στην ΌπραΑ.Ρ

Η Δούκισσα του Σάσεξ από την ασφάλεια του σπιτιού της στο Μπέβερλι Χιλς πλέον, μίλησε για την πιο σκοτεινή περίοδο στη ζωή της.


Ποια είναι η Μέγκαν Μαρκλ


Η Ρέιτσελ Μέγκαν Μάρκλ - ηθοποιός, μοντέλο και μπλόγκερ με φιλανθρωπική δράση, γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1981 στο Λος Άντζελες, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν έξι ετών.

«Ο πατέρας μου είναι Καυκάσιος, η μητέρα μου Αφροαμερικανίδα. Έχω φτάσει σε σημείο να το αποδέχομαι και να λέω ανοιχτά ποια είμαι, να μοιράζομαι την καταγωγή μου, να φωνάζω με υπερηφάνια ότι είμαι μια δυνατή, μιγάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση» είχε πει όταν τη ρωτούσαν για τους γονείς και την καταγωγή της.


Τα πεθερικά του Πρίγκηπα Χάρι


Η μητέρα της, Ντόρια Ραγκλαντ έχει Μάστερ στις Κοινωνικές Επιστήμες και εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια και καθηγήτρια γιόγκα, ενώ βοηθάει εθελοντικά κοινότητες ηλικιωμένων.Μετά τη μετακόμιση του ζεύγους στις ΗΠΑ, όπως είχε πει πρόσφατα η Μέγκαν βοηθάει σημαντικά στην ανατροφή του μικρού Άρτσι, τον οποίο προσπαθεί να θρέφει αποκλειστικά και μόνο με υγιεινές τροφές και βιολογικά προϊόντα.

Η μητέρα της Μέγκαν με τον Πρίγκιπα Κάρολο μετά το γάμο του ζεύγουςΑ.Ρ


Πατέρας της είναι ο βραβευμένος με Emmy Τόμας Μαρκλ, πρώην διευθυντής φωτογραφίας στην τηλεοπτική σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά». Στο πλατό της εκπομπής άλλωστε, όπου πέρασε την παιδική της ηλικία, φέρεται να μυήθηκε στην υποκριτική και η μικρή Μέγκαν. Μετά το γάμο της με το Χάρι, οι σχέσεις τους έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Η ίδια η Μέγκαν θεωρεί υπεύθυνες γι'αυτό τις βρετανικές ταμπλόιντ.


Φοίτησε σε ιδιωτικά σχολεία και έχει πτυχία Θεατρολογίας και Διεθνών Σπουδών, ολοκληρώνοντας την πρακτική της άσκηση στην αμερικανική πρεσβεία στο Μπουένος Άιρες πριν την κερδίσει η ηθοποιία.


Η Μέγκαν και η υποκριτική


Γνωστή ως ειδική πράκτορας του FBI στο θρίλερ Fringe, ενσάρκωσε επίσης τη Ρέιτσελ Ζέιν στη δημοφιλή αμερικανική σειρά Suits την οποία εγκατέλειψε λίγο μετά τη γνωριμία της με το Χάρι.


«Η Μέγκαν γνωρίζει ότι δεν μπορεί ταυτόχρονα να παίζει στη σειρά και να είναι πριγκίπισσα και είναι χαρούμενη που θυσιάζει για αυτό την καριέρα της. Απολαμβάνει πραγματικά την φιλανθρωπική δράση με την Unicef και θα διευρύνει τις φιλανθρωπικές της δεσμεύσεις όταν θα γίνει πριγκίπισσα πλήρους απασχόλησης» έλεγαν τότε πηγές του περιβάλλοντός της.


Πώς άρχισαν όλα


Το σίριαλ «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν» άρχισε να παίζεται στο σκανδαλοθηρικό Τύπο τον Οκτώβριο του 2016 όταν η Sunday Εxpress έγραψε για πρώτη φορά οτι ο 33χρονος Πρίγκηπας βρήκε νέο έρωτα και «αισθάνεται πολύ πιο ευτυχισμένος από ότι ήταν εδώ και πολλά χρόνια».


Ένα μηνα μετά η Μέγκαν Μάρκλ δήλωνε οτι ειναι «το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο» και ακολούθησε η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση απο το Παλάτι.Στο ανακοινωθέν η βασιλική οικογένεια ζητούσε μεταξύ άλλων από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτική ζωή του ζευγαριού , αλλά και την προσωπικότητα της ηθοποιού.

«Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της κυρίας Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν έχει καταφέρει να την προστατεύσει .Δεν είναι σωστό ύστερα από λίγους μήνες σχέσης μαζί του η κυρία Μαρκλ να εκτίθεται σε μια τέτοια καταιγίδα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Μέγκαν και ο Χάρι σε παλαιότερη συνέντευξή τουςΑ.Ρ


Ακολούθησε η γνωριμία με τους γονείς και φυσικά η επίσκεψη στο Μπάκιγχαμ και το πολυσυζητημένο τσάι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα, ο «εφιάλτης» άρχισε όταν κανονικά θα έπρεπε να αρχίζει το παραμύθι, με τον ονειρεμένο γάμο τους την άνοιξη του 2018.

O γάμος τους ζεύγους το 2018Α.Ρ


Η Μέγκαν έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που παντρεύθηκε μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εδώ και 81 χρόνια, μετά τη δύο φορές διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον. Προκειμένου να την παντρευτεί και να ζήσει μαζί της, ο Εδουάρδος ο 8ος είχε εγκαταλείψει το βρετανικό θρόνο το 1936. Για την βρετανική αυλή ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο που απείλησε την ισχύ της μοναρχίας.
Από ότι φαίνεται η ιστορία επαναλαμβάνεται….

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα «φάουλ» της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία της Νέας Σμύρνης