ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός θάνατος για 22χρονη στις ΗΠΑ: Την «έπνιξε» το παράθυρο δωματίου ξενοδοχείου

Τραγικός θάνατος για 22χρονη στις ΗΠΑ: Την «έπνιξε» το παράθυρο δωματίου ξενοδοχείου

Τραγικό θάνατο βρήκε η 22χρονη Σίντνεϊ Τεριό στις ΗΠΑ όταν επιχείρησε να μπει από το παράθυρο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Σύμφωνα με την αστυνομία η άτυχη 22χρονη αποφάσισε να μπει από το παράθυρο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στη Φλόριντα όταν κλειδώθηκε έξω από αυτό.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η 22χρονη προσπάθησε να σκαρφαλώσει για να μπει στο δωμάτιο μέσα από το παράθυρο αλλά «κόλλησε» με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Η εικόνα που σχημάτισαν οι αστυνομικοί για όσα τραγικά συνέβησαν στις 18 Μαρτίου είναι ότι η Τεριό προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο από το παράθυρο επειδή δεν είχε μαζί της το κλειδί για την πόρτα του δωματίου της.

Η άτυχη 22χρονη άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου με την αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν η 22χρονη βρισκόταν στη Φλόριντα στο πλαίσιο των διακοπών των φοιτητών των αμερικανικών πανεπιστημίων, γνωστών στις ΗΠΑ ως Spring Break.

Για ένα «ελεύθερο πνεύμα που θα λείψει σε πολλούς αλλά θα γίνει δεκτό από αρκετούς εκεί ψηλά» έγραψε στο Facebook μια φίλη της άτυχης 22χρονης.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αιωνία σου η μνήμη, όμορφη» πρόσθεσε η φίλη της Τεριό.

Συγκινητικός και ο αποχαιρετισμός ιδιωτικού σχολείου στο οποίο εργαζόταν η 22χρονη.

«Έφερνε μαζί της τη χαρά σε όλους. Αρκετοί από εμάς βιώσαμε τη ζεστασιά της ψυχής της Σίντνεϊ και θα μας λείψει» ανέφερε το σχολείο Butler Montessori στη σελίδα του στο Facebook.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η πιο δύσκολη εξίσωση! Τα νέα δεδομένα για λιανεμπόριο, σχολεία, διαδημοτικές μετακινήσεις