ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Ρωσία: Αποκεφάλισε τη σύντροφό του επειδή τη ζήλευε

Φρίκη στη Ρωσία: Αποκεφάλισε τη σύντροφό του επειδή τη ζήλευε

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε ένα δάσος.

Με φρικτό τρόπο έχασε τη ζωή της μια 33χρονη γυναίκα στη Ρωσία, η οποία αποκεφαλίστηκε από το σύντροφό της επειδή εκείνος τη ζήλευε!

Η σορός της Olga Shlyamina βρέθηκε στο δάσος της πόλης Novodvinsk καλυμμένη από πυκνό χιόνι μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης.

Η σορός ήταν αποκεφαλισμένη και φυσικά οι υποψίες στράφηκαν άμεσα στον σύντροφό της, Vyacheslav, ο οποίος σύμφωνα με το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

Το ζευγάρι

Η 33χρονη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα δυο παιδιών, πριν λίγες εβδομάδες είχε κερδίσει τον τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς κάτι που έκανε τον Vyacheslav να της επιτίθεται διαρκώς κατηγορώντας την πως χρησιμοποιούσε τον τίτλο για να φλερτάρει.

Μάλιστα, η Olga αρκετές φορές του είχε ζητήσει να χωρίσουν, κάτι που ο Vyacheslav δεν μπορούσε να δεχτεί, ενώ φέρεται να είχε κάνει αναφορές και στην αστυνομία για την επιθετικότητα του συντρόφου της.

Ο Vyacheslav συνελήφθη και φυσικά ομολόγησε τις πράξεις του ενώ περιμένει να δικαστεί με τα ισόβια να είναι η πιθανότερη ποινή που θα του επιβληθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η πιο δύσκολη εξίσωση! Τα νέα δεδομένα για λιανεμπόριο, σχολεία, διαδημοτικές μετακινήσεις