Νέες καθυστερήσεις στη Διώρυγα του Σουέζ: Μπλόκαρε πλοίο με ελληνική σημαία

Newsbomb

marinetraffic.com

Με εμπόδια πραγματοποιήθηκε για αρκετή ώρα σήμερα η κυκλοφορία των πλοίων στη Διώρυγα του Σουέζ καθώς τάνκερ που διέσχιζαν το στενό αντιμετώπισαν πρόβλημα και «κόλλησαν» για κάποια ώρα. Ένα εξ αυτών έφερε ελληνική σημαία.

Όπως αναφέρει το MarineTraffic σε tweet, το πλοίο Minerva Nike σταμάτησε στη διώρυγα του Σουέζ, προκαλώντας καθυστερήσεις στην κυκλοφορία. Πρόκειται για βυτιοφόρο αργού πετρελαίου με ελληνική σημαία. Στο σημείο έσπευσαν δύο ρυμουλκά για να βοηθήσουν να ξεκολλήσει το πλοίο και να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Λίγη ώρα αργότερα σε νέα ενημέρωση του MarineTraffic αναφέρεται πως «το Minerva Nike βρίσκεται σε κίνηση χρησιμοποιώντας τη μηχανή και πλέει με ταχύτητα 10,7 κόμβων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα την Τρίτη είχε γίνει γνωστό πως η κυκλοφορία των πλοίων επιβραδύνθηκε στη διώρυγα του Σουέζ, καθώς το τάνκερ M/T Rumford εμφανίστηκε να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο νότιο τμήμα της διώρυγας.

Η Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ δήλωσε στη συνέχεια στο Reuters, ότι το πρόβλημα διήρκεσε περί τα 10 λεπτά και «έχει διευθετηθεί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Μακρινίτσα: «Βοήθεια, σώστε με! Ήρθε να μας σκοτώσει» - Θρήνος για τον Γιώργο και την Κων/να

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved