Αδιανόητο: Ταϊλανδός πέταξε μολότοφ στο αυτοκίνητο που κοιμόταν η πρώην σύζυγός του (video)

Μάριος Καλογερόπουλος

Σε μια αδιανόητη πράξη προχώρησε ένας Ταϊλανδός ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει μολότοφ στο αυτοκίνητο στο οποίο κοιμόταν η πρώην σύζυγός του

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την Ταϊλάνδη με έναν άνδρα να πετάει μια βόμβα μολότοφ σε αυτοκίνητο στο οποίο κοιμόταν η πρώην σύζυγός του.

Αυτό που φέρεται να εξόργισε τον Niwat Chankaew, όπως είναι το όνομα του δράστη, ήταν ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο νέος σύντροφος τη πρώην συζύγου του.

Η 26χρονη πρώην σύζυγος του δράστη, η Pattarapond Kongsidee, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά καθώς κατάφερε έγκαιρα να βγει από το αυτοκίνητο.

Η ίδια εξήγησε στους αστυνομικούς ότι είχαν σταματήσει για να ξεκουραστούν από το ταξίδι τους προκειμένου να πάνε να πουλήσουν φρούτα με τον τωρινό σύντροφό της.

«Είμαι σοκαρισμένη. Ήταν ο πρώην σύζυγός μου. Έχουμε ένα παιδί μαζί αλλά τον παράτησα επειδή έκανε εμπόριο ναρκωτικών» δήλωσε η 26χρονη.

«Νόμιζα ότι είχαμε κατανόηση μεταξύ μας. Αλλά τώρα έχω μπερδευτεί. Πριν από λίγες ημέρες είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο απειλούσε να με σκοτώσει» πρόσθεσε.

«Πίστεψα ότι θα πεθάνουμε. Έσπασε το τζάμι και αυτό μας δυσκόλεψε από το να βγούμε από το αυτοκίνητο» κατέληξε.

Ο Chankaew έχει συλληφθεί και ομολόγησε την πράξη υποστηρίζοντας ότι είχε πληγωθεί και ότι η πρώην σύζυγός του χρωστούσε χρήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μεγάλες προσδοκίες από το φάρμακο που έρχεται από το Ισραήλ - Ξεκινούν κλινικές δοκιμές

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved