ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδισε 26 εκατ. δολάρια στη λοταρία αλλά... έβαλε το δελτίο στο πλυντήριο! (vid)

Πλυντήριο λαχνός
Pixabay

H νικήτρια ενός λαχείου αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων από την Καλιφόρνια, κατάφερε να... ξεθωριάσει για πάντα τις πιθανότητες να ζήσει μια άνετη ζωή

Στις 14 Νοεμβρίου 2020 έγινε η κλήρωση για το μεγάλο λαχνό του SuperLotto Plus.

Ο τυχερός λαχνός είχε αγοραστεί σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Νοργουόκ του Λος Άντζελες. Μάλιστα, η περασμένη Πέμπτη, ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσε να εξαργυρώσει το έπαθλό του ο μεγάλος νικητής. Όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Η Esperanza Hernandez, υπάλληλος του μίνι μάρκετ, αποκάλυψε πως μια κοπέλα τους επισκέφθηκε την Τετάρτη για να τους ειδοποιήσει πως το λαχείο ήταν δικό της, όμως το είχε βάλει κατά λάθος στο παντελόνι της, το οποιο στη συνέχεια είχε ρίξει στο πλυντήριο.

Σύμφωνα με το abc7news, το βίντεο από τις κάμερες του καταστήματος επιβεβαίωσε πως όντως η νεαρή γυναίκα ήταν εκείνη που αγόρασε το λαχείο. Τα σχετικά αποσπάσματα του βίντεο δόθηκαν και στην εταιρεία που διεξάγει τις κληρώσεις των λαχείων, ώστε να εξακριβωθεί πλήρως αν η νεαρή ήταν η νικήτρια

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, αν διαπιστωθεί απώλεια του κερδισμένου λαχνού, για να μπορέσει ο κάτοχος του να διεκδικήσει το ποσό της αξίας του, πρέπει να παρέχει απόδειξη πως το είχε αγοράσει, όπως μια φωτογραφία του, πίσω και μπρος.

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 23, 36, 12, 31, 13 και 10. Το βραβείο θα δινόταν σε ετήσιες δόσεις, ενώ υπήρχε και η δυνατότητα καταβολής του ποσού των $19.7 εκατομμυρίων εφάπαξ.

Το κατάστημα που πούλησε τον τυχερό λαχνό, έλαβε ως bonus 130.000 δολλάρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Λαγός για να εκτίσει την ποινή του - Βίντεο με την μεταγωγή του