ΚΟΣΜΟΣ

Euro 2020: Ο Ρονάλντο... κατρακύλησε τη μετοχή της Coca Cola - Η απάντηση της εταιρείας

Euro 2020: Ο Ρονάλντο... κατρακύλησε τη μετοχή της Coca Cola - Η απάντηση της εταιρείας

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κατάφερε με μια κίνησή του να ρίξει την μετοχή της εταιρείας.

Είναι ο «βασιλιάς» των Euro, μετά τα δυο τέρματα που σημείωσε στη νίκη της Πορτογαλίας με 3-0 επί της Ουγγαρίας, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε αναταραχή στο παγκόσμιο χρηματιστήριο βάζοντας στο... στόχαστρο την Coca Cola!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τα δύο μπουκάλια της Coca Cola που τοποθετήθηκαν μπροστά του στη συνέντευξη τύπου για την πρεμιέρα της Πορτογαλίας και από τότε προκάλεσε... σοκ!

Στο βίντεο φαίνεται ο σούπερ σταρ της εθνικής Πορτογαλίας να κοιτά με περιφρόνηση τα δύο μπουκάλια και να αναζητά εναλλακτική λύση. Αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, απομακρύνει τα δύο μπουκάλια και απαιτεί νερό σηκώνοντας ένα μπουκάλι.

Όπως υπενθυμίζει η Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φανατικός οπαδός της υγιεινής διατροφής έχοντας εκφράσει επανειλημμένα τη διαφωνία του με την κατανάλωση αναψυκτικών και junk food.

Σε συνέντευξή του, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι «είμαι σκληρός με τον γιό μου καθώς ορισμένες φορές πίνει Coca Cola και Fanta και τρώει πατατάκια ενώ γνωρίζει ότι εμένα δεν μου αρέσει αυτό».

Και κάπου εδώ ξεκινάει το δεύτερο σκέλος της ιστορίας, καθώς η Coca Cola, είδε τις μετοχές της να... βουτάνε κατά 1,6%, το οποίο μεταφράζεται σε 4 δισεκατομμύρια δολάρια ζημιά!

Η αξία της Coca Cola έπεσε από τα 242 δις. ευρώ στα 238!

Η απάντηση της εταιρείας

Όμως το στόρι δεν έμεινε εκεί καθώς η εταιρεία, η οποία είναι και επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της εταιρείας δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με την κίνηση του Ρονάλντο, σε μια κίνηση που προφανώς είχε στόχο να ρίξει τους τόνους.

«Οι παίκτες έχουν πάντα νερό μαζί με μια Coca Cola και Coca Cola χωρίς ζάχαρη, κατά την άφιξή τους στη συνέντευξη τύπου», ήταν η θέση της εταιρείας.

Απομένει να δούμε πλέον αν και η UEFA πάρει θέση για το περιστατικό, κάτι το οποίο δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες, ωστόσο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία: Πανελλαδική στάση εργασίας - «Παραλύει» το Δημόσιο - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς