ΚΟΣΜΟΣ

Νέα επίθεση με μαχαίρι στη Γερμανία: Δύο άτομα τραυματίστηκαν στην Ερφούρτη

Επίθεση με μαχαίρι
Φωτογραφία αρχείου
AP

Ένας άγνωστος επιτέθηκε σε δύο ανθρώπους με μαχαίρι στην Ερφούρτη της Γερμανίας, τραυματίζοντάς τους, όπως μετέδωσαν ΜΜΕ.

Τα θύματα, 45 και 68 ετών, είναι στο νοσοκομείο, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του υπόπτου, ο οποίος φέρεται να είναι μεταξύ 20 και 30 ετών. Κάποιες αναφορές λένε πως είχε κατσαρά ξανθοκόκκινα μαλλιά και πρόσωπο με ουλές, ενώ φορούσε καφέ μπλούζα και σκουρόχρωμο παντελόνι.

Σημειώνεται πως το περιστατικό λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες μετά την επίθεση με μαχαίρι από 24χρονο Σομαλό στο Βίρτσμπουρκ, με αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και πέντε τραυματίες. Το κίνητρο του δράστη της επίθεσης ενδεχομένως να ήταν ισλαμιστικό, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν.

«Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που συνηγορούν υπέρ της υπόθεσης ότι επρόκειτο για ενέργεια ισλαμιστικής τρομοκρατίας, αλλά όλα τα στοιχεία πρέπει ασφαλώς να διερευνηθούν ενδελεχώς», δήλωσε ο Χέρμαν μιλώντας στην τηλεοπτική υπηρεσία της εφημερίδας Bild, κάνοντας πάντως λόγο για «εντονότατη υποψία» προς αυτή την κατεύθυνση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προνόμια εμβολιασμένων: Στις 12 οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού