GOSSIP

Όλο το διεθνές jet set τα «σπάει» στη Μύκονο - Τι κάνουν Χάρντεν, Ραμαζότι, Γκουλάρτ στο νησί

Όλο το διεθνές jet set τα «σπάει» στη Μύκονο - Τι κάνουν Χάρντεν, Ραμαζότι, Γκουλάρτ στο νησί

Μύκονος: Όπως κάθε καλοκαίρι το «νησί των ανέμων» έχει την τιμητική του και όλο το διεθνές jet set κάνει «απόβαση» για καλό φαγητό, χλιδή και μπάνιο στις πανέμορφες παραλίες της Μυκόνου.

Αυτό το διάστημα αν κάνετε την βόλτα σας στα Ματογιάννια ίσως πέσετε πάνω στον δημοφιλή τραγουδιστή Eros Ramazzotti, στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Marco Borriello, τον 31χρονο γκαρντ James Harden και το μοντέλο Ιζαμπέλα Γκουλάρτ.

Το Mykonoslivetv τούς πέτυχε να βολτάρουν και να διασκεδάζουν σε δημοφιλείς παραλίες.

Σε beach bar o Eros Ramazzotti

Ο Eros Ramazzotti απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές του στη Μύκονο.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Ιταλός τραγουδιστής επισκέπτεται το νησί των ανέμων, αφού είχε βρεθεί και το καλοκαίρι του 2017 λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης καθώς τραγούδησε στην Ψαρρού με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και το 2018 για οικογενειακές διακοπές.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε στο beach bar restaurant Lohan στο Καλό Λιβάδι όπου πήγε για μπάνιο και φαγητό με φίλους.

Ο James Harden στην Παράγκα

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα με την χαρακτηριστική γενειάδα στο Scorpios στην Παράγκα, όπου διασκέδασε και έβγαλε φωτογραφίες με fans του. O 31χρονος γκαρντ, MVP της σεζόν του NBA το 2018 και «χρυσός» Ολυμπιονίκης το 2012 στο Λονδίνο, αποκλείστηκε από τους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους φετινούς ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας.

Ο Marco Borriello αντί να κοιτά τη σύντροφό του, κοιτά το κινητό του

Ένας Ιταλός άναψε φωτιές στην Μύκονο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Marco Borriello φόρεσε το μαγιό του και οι γυναίκες στην παραλία της Παράγκας βούταγαν στην θάλασσα για να δροσιστούν από τον ξαφνικό “καύσωνα”.

Ο πρώην άσσος της Μίλαν τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο λόγω του καλογυμνασμένου του κορμιού αλλά και εξαιτίας των τατουάζ που το διακοσμούν. Ο Marco συνοδευόταν από μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη με λευκό μπικίνι και απίστευτες αναλογίες. Ωστόσο, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, αντί να χαίρεται τα κάλλη της εντυπωσιακής συντροφιάς του εκείνος προτίμησε να χαζεύει το κινητό του.

Izabel Goulart: Το top model στη Μύκονο

Το σούπερ σέξι πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret για ακόμη ένα καλοκαίρι ψήφισε Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και ανεβάζει βίντεο στο Instagram.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δύσκολη η κατάσταση στα νησιά – Ποιες είναι οι πιο «μολυσμένες» περιοχές