ΚΟΣΜΟΣ

Έλα Έμχοφ: Η εκκεντρική κόρη της Καμάλα Χάρις μιλά για την καριέρα της ως μοντέλο

Έλα Έμχοφ: Η εκκεντρική κόρη της Καμάλα Χάρις μιλά για την καριέρα της ως μοντέλο
Έχει επαινεθεί για το κομψό στυλ της και τις ενδυματολογικές επιλογές της.
AP

Η Έλα Έμχοφ μίλησε ανοιχτά για την καριέρα της στο μόντελινγκ και το πως αισθάνεται ως κόρη της αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Καμάλα Χάρις.

Σε νέα συνέντευξη στο Vanity Fair, η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις ανέφερε πώς προσαρμόζεται στο γεγονός ότι γίνεται διάσημη και στην απροσδόκητη είσοδό της στον κόσμο του μόντελινγκ.

Η Έλα Έμχοφ ανέφερε για τον αιφνίδιο τρόπο με τον οποίο άρχισε καριέρα στο μόντελινγκ: «Αυτό κάνει τα πάντα πιο συναρπαστικά».

Η απόφοιτη της Σχολής Σχεδίου Πάρσονς, κόρη του συζύγου της Καμάλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ δήλωσε στο περιοδικό ότι έλαβε τις πρώτες προτάσεις για συνεργασία στο Instagram και συμμετείχε σε κάποια μικρά πρότζεκτ προτού ξεκινήσει να βαδίζει στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας, όπως Balenciaga και Proenza Schouler.

Ενώ έχει επαινεθεί για το κομψό στυλ της και τις ενδυματολογικές επιλογές της, όπως το παλτό που φόρεσε στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και της αντιπροέδρου, Καμάλα Χάρις και το χτένισμά της, η Έμχοφ ανέφερε ότι είναι έτοιμη για ανανέωση της εμφάνισής της.

«Αφήνω τα μαλλιά μου μακριά. Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε. Είμαι έτοιμη για μακριά σγουρά μαλλιά» είπε.

Παρ'όλο που σκέφτηκε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να εισέλθει στον πολιτικό στίβο, έχει πάθος με τον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Ο πατέρας μου με ρωτάει πολύ συχνά: "Έχεις ξανασκεφτεί τη Νομική Σχολή;". Και του λέω: "Νταγκ, δεν θα συμβεί. Θα το αφήσω σε εσένα και εγώ θα είμαι η καλλιτέχνης"» εξήγησε η Έλα Έμχοφ.

Τον Ιούλιο η φοιτήτρια σχεδίου μόδας που έγινε μοντέλο συμμετείχε στην επίδειξη της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021/2022 του Balenciaga στην έδρα του οίκου, στο Παρίσι.

Προηγουμένως έκανε ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στην παρουσίαση της κολεξιόν του Proenza Schouler.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση εμβολίου το Φθινόπωρο: Για ποιους «κλείδωσε» - Πόσες μέρες θα μεσολαβούν από τη 2η δόση