ΚΟΣΜΟΣ

Squid Game: Ποια ειναι η 27χρονη καλλονή της σειράς που ρίχνει το Ιnstagram και κλείνει «χρυσά» ντιλ

Squid Game: Ποια ειναι η 27χρονη καλλονή της σειράς που ρίχνει το Ιnstagram και κλείνει «χρυσά» ντιλ

H «βορειοκορεάτισσα σταρ» της σειράς The Squid Game που καθηλώνει τον πλανήτη, γράφει τη δική της ιστορία επιτυχίας. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας την κυνηγάνε για ένα συμβόλαιο και οι «φίλοι» της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυξάνονται με ρυθμούς ρεκόρ

Η HoYeon Jung που ενσαρκώνει τη νεαρή φυγά από τη Βόρεια Κορέα στην τεράστια επιτυχία του Netflix με τίτλο Squid Game (Το παιχνίδι του καλαμαριού) «σπάει ταμεία» και εκτός μεγάλης οθόνης

Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως η Louis Vuitton «σφάζονται» στα πόδια της 27χρονης σταρ, η οποία μέσα σε μία μόλις εβδομάδα απέκτησε 17 εκατομμύρια επιπλέον ακόλουθους στο Instagram.

Στην καθηλωτική σειρά των εννέα επεισοδίων σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ, η HoYeon Jung ενσαρκώνει μία σκληρή νεαρή γυναίκα που αυτομόλησε από τη Βόρεια Κορέα και θέλει να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής για τη μητέρα της και τον 10χρονο αδερφό της που ζει σε ορφανοτροφείο.

Σκηνή απο τη σειρά

Στην πραγματική ζωή, το 27χρονο μοντέλο και ηθοποιός από τη Σεούλ κερδίζει ήδη εκατομμύρια από τις «χρυσές συμφωνίες» που της προσφέρουν μεγάλοι οίκοι μόδας και εταιρείες που σπεύδουν να εκμεταλλευθούν την τεράστια επιτυχία της και το κοινό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton την έκανε το πρόσωπο στην τελευταία συλλογή του, με τη Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιό να προωθεί ρούχα, κοσμήματα και ρολόγια με την διάσημη υπογραφή.

Ο γίγαντας των αθλητικών ειδών Adidas και ο ιταλικός οίκος μόδας Fendi υπέγραψαν επίσης συμφωνίες με την HoYeon Jung, ένα από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο πλέον μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του Squid Game τον περασμένο μήνα.

Οι σχεδιαστές έχουν εντυπωσιαστεί επίσης από τη δημοτικότητά της στα κοινωνικά μέσα, σημειώνοντας ότι απέκτησε 17 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram μέσα σε μια μόλις εβδομάδα και έγινε η νούμερο ένα Κορεάτισσα ηθοποιός σε ακολούθους στα social media.

Η ανάρτησή της που παρουσιάζει μια τσάντα Louis Vuitton συγκέντρωσε περισσότερα από έξι εκατομμύρια likes, ενώ μία από τις πόζες της με φόρμα Adidas «κέρδισε» 8,3 εκατομμύρια followers.

Η HoYeon, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική, παίζοντας την διαγωνιζόμενη νούμερο 67 στο δυστοπικό δράμα, αναμένεται να σαρώσει στις πασαρέλες του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Μιλάνου τον επόμενο χρόνο.
«Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο με τεράστια κοινό ακολούθων στο Instagram - αυτό είναι άλλωστε το θέμα των ημερών. Είναι μία σταρ » δήλωσε στη Mail on Sunday, πηγή από τη βιομηχανία της μόδας.

Στη σειρά, η HoYeon υποδύεται μία σκληροπυρηνική Βορειοκορεάτισσα που προσπαθεί να κερδίσει χρήματα για να βοηθήσει την οικογένειά της. Η ατημέλητη εμφάνισή της στη σειρά, με τις φαρδιές φόρμες και το ανέκφραστο πρόσωπο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις λαμπερές αναρτήσεις της στο διαδίκτυο.

Ως έφηβη, ήταν τόσο αποφασισμένη να γίνει μοντέλο, ώστε εργάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Σεούλ. Εκεί τράβηξε τα βλέμματα των κυνηγών ταλέντων και αργότερα συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας χωρίς βοήθεια από κάποιο πρακτορείο.

H 27χρονη ηθοποιός με τον «αδερφό» της στη σειράInstagram

Το 2013, έλαβε μέρος στο Korea's Next Top Model και τερμάτισε δεύτερη. Εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της κορεατικής έκδοσης της Vogue, μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο Dongduk.

Το Squid Game, η σειρά που καταγράφει εντυπωσιακή επιτυχία στο Netflix, πήρε το όνομά του από ένα κοινό παιχνίδι που έπαιζαν τα παιδιά στις παιδικές χαρές της Κορέας και ακολουθεί μία σκοτεινή περιπέτεια, μιας ομάδας 456 διαφορετικών ανθρώπων που έχουν χρέη και δέχονται μία απίστευτη, δελεαστική αλλά και τρομακτική πρόκληση.

Οι διαγωνιζόμενοι παλεύουν για να μείνουν ζωντανοί, παίζοντας βίαιες εκδοχές των παραδοσιακών παιδικών παιχνιδιών. Στόχος τους να κερδίσουν το απίστευτο έπαθλο των 45,6 δισ. γουόν (38,6 εκατ. δολαρίων).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σφυροκοπά τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Τραγωδία στο Μπολσόι: Η στιγμή που ο χορευτής χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παράστασης (vid)

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτό που αποκάλυψε το φρικτό ατύχημα