ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλοι οι Ρώσοι με Αμερικανίδα δημοσιογράφο: «Αποπλάνησε τον Πούτιν με τα ποδια της»

Δημοσιογράφος με Βλαντιμίρ Πούτιν
Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Χάντλεϊ Γκαμπλ, κατηγορείται από τους Ρώσους οτι επιχείρησε να αποπροσανατολίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν
Rossiya 1

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, Χάντλεϊ Γκαμπλ, κατηγορείται από τους Ρώσους οτι επιχείρησε να αποπροσανατολίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν με τη στάση της σε συζήτηση για την ενέργεια στη Μόσχα

Επίθεση στην Αμερικανίδα δημοσιογράφο Χάντλεϊ Γκαμπλ, η οποία ήταν συντονίστρια συζήτησης σε φόρουμ για την ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα με τη συμμετοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν, εξαπέλυσε το ρωσικό κανάλι Rossiya 1 υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να «αποπλανήσει» τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή Βλαντιμίρ Σολόβιοφ, ο οποίος έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί ως προπαγανδιστικό όργανο του Πούτιν, η δημοσιογράφος του CNBC «έβαλε τον εαυτό της στη θέση του αντικειμένου του σεξ» για να αποπροσανατολίσει τον Πούτιν.

Με απόσπασμα, μάλιστα, που έδειξε από τη συζήτηση, και το οποίο επικεντρώθηκε στα πόδια της Αμερικανίδας δημοσιογράφου ο Ρώσος παρουσιαστής υποστήριξε ότι η Γκαμπλ χρησιμοποίησε όλη τη γλώσσα του σώματος για να αποσυντονίσει τον πρόεδρο της Ρωσίας.

«Αυτά τα πλάνα δεν μεταδόθηκαν από την τηλεόραση αλλά είναι αυτό που είδε το κοινό και η ομάδα μας» υποστήριξε ο 57χρονος Ρώσος παρουσιαστής η εκπομπή του οποίου ασχολείται με τη δραστηριότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνεται, πάντως, ότι οι ισχυρισμοί του Σολόβιοφ ακολούθησαν τις καταγγελίες για σεξισμό από τον Βλαντιμίρ Πούτιν επειδή κατά τη διάρκεια της συζήτησης είχε χρησιμοποιήσει τους χαρακτηρισμούς «όμορφη» και «γοητευτική» για την Αμερικανίδα δημοσιογράφο.

Από την πλευρά της η Αμερικανίδα δημοσιογράφος «απάντησε» με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram με την ίδια να κρατάει μια εφημερίδα που στην κεντρική φωτογραφία του πρωτοσέλιδού της έχει επιλέξει να βάλει σε πρώτο πλάνο τα πόδια της.

Σε δεύτερη ανάρτηση, δε, τη Δευτέρα, η Αμερικανίδα δημοσιογράφος παρουσίασε μια φωτογραφία με μια τούρτα στην οποία φιγουράρει ο Βλαντιμίρ Πούτιν και από κάτω η λεζάντα «Πολύ όμορφη» με την Χάντλεϊ Γκαμπλ να σχολιάζει «έχω τους καλύτερους φίλους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

H άγνωστη ιστορία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Άγγελου που την φώναζε «γιαγιά»

Μίκης Θεοδωράκης: Το περιεχόμενο της διαθήκης και τα ασφαλιστικά μέτρα του Νοεμβρίου

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες - Προσοχή στις περιοχές που πλημμύρισε ο «Μπάλλος» (vid)