ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Γνωστή τραγουδίστρια... ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή της πάνω στη σκηνή

Σοφία Ουρίστα
H τραγουδίστρια των Brass Against, Σοφία Ουρίστα έχει το όνομα, έχει και τη... χάρη
Instagram

To σοκαριστικό περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο και αηδία στα social media.

H τραγουδίστρια των Brass Against, Σοφία Ουρίστα (Sophia Urista), όπως απέδειξε στη συναυλία του συγκροτήματος στη Φλόριντα την περασμένη Πέμπτη, έχει το όνομα έχει και τη... χάρη.

Η 36χρονη ρόκερ, το τερμάτισε στο πρόσφατο live του γκρουπ. Την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή, κατέβασε το παντελόνι της και… ούρησε στο πρόσωπο ενός θαυμαστή, σοκάροντας το κοινό που βρισκόταν κάτω από το stage.

«Πρέπει να ουρήσω και δεν προλαβαίνω να πάω στην τουαλέτα», δήλωσε η τραγουδίστρια δια μικροφώνου την ώρα της συναυλίας και απέδειξε ότι δεν αστειευόταν καθόλου! Αντίθετα... ανακουφίστηκε μπροστά σε όλους και μάλιστα πάνω σε έναν φαν (ο οποίος φάνηκε να το απολαμβάνει)!

Συγκεκριμένα, η 36χρονη φώναξε έναν άντρα πάνω στη σκηνή και αφού του έδωσε οδηγίες πώς να ξαπλώσει από κάτω της, κατέβασε το παντελόνι της και ούρησε στο πρόσωπό του καθώς τραγούδαγε το Wake Up των Rage Against The Machine, ένα κομμάτι του 1992 (έτσι για την ιστορία).

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο πλαίσιο του Welcome to Rockville Festival στην Φλόριντα και έχει προκαλέσει σάλο (και αηδία) στα social media όσο και στον Τύπο. Αξίζει να αναφερθεί ότι μια οργισμένη πολίτης, έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία του Ντεϊτόνα Μπιτς για προσβολή δημοσίας αιδούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Daytona Beach News-Journal, η προσβολή δημοσίας αιδούς μπορεί να επισύρει ποινή κάθειρξης έως και ενός έτους και πρόστιμο που φθάνει τα 1.000 δολάρια, καθώς είναι παράνομο να εκθέτει δημόσια κάποιος τα γεννητικά όργανά του/της, με χυδαίο ή ανάρμοστο τρόπο.

Παράλληλα, αρκετοί χρήστες των social media χαρακτήρισαν την Ουρίστα «παρανοϊκή», «αηδιαστική» και «σατανική». Άλλοι, πάλι, ενθουσιάστηκαν σχολιάζοντας πως είναι «ότι πιο punk rock έχουν δει εδώ και πολύ καιρό» (περί ορέξεως...).

Κάποιος είχε την απορία ποιος καθάρισε όλο αυτό το χαλί που προκάλεσε η ασυγκράτητη Ουρίστα για να λάβει την απάντηση ότι το καθάρισε η ίδια.

Από την πλευρά τους οι Brass Against έσπευσαν μέσω ανάρτησή τους στο Twitter, να διαχωρίσουν τη θέση τους από την τραγουδίστριά τους και να πάρουν τις αποστάσεις τους από τα κατορθώματά της, ζητώντας συγγνώμη από τους θαυμαστές τους.

«Η Σοφία παρασύρθηκε. Είναι κάτι που κανείς από εμάς δεν περίμενε να συμβεί και είναι κάτι που δεν θα δείτε ποτέ ξανά στα σόου μας», έγραψαν μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Οι Brass Against είναι ένα ροκ συγκρότημα γνωστό για τις διασκευές τραγουδιών των Tool, Soundgarden, Black Sabbath και άλλων. Η επόμενη εμφάνιση τους θα είναι στο Μπρούκλιν στις 22 Νοεμβρίου ενώ πρόκειται να ανοίξουν την ευρωπαϊκή περιοδεία των Tool το 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι Manowar επιστρέφουν στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2022!


O Μελ Γκίμπσον ανακοίνωσε ότι θα σκηνοθετήσει το Φονικό Όπλο 5

Γλυπτά του Παρθενώνα: Τον «χαβά» του το Βρετανικό Μουσείο - «Θετικό να είναι μοιρασμένα»