ΚΟΣΜΟΣ

Επικεφαλής BioNTech για Μετάλλαξη Όμικρον: Οι εμβολιασμένοι θα έχουν προστασία για την βαριά νόσηση

Εμβόλιο μετάλλαξη Όμικρον
Την άποψη ότι οι εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού θα έχουν αρκετή προστασία από τη βαριά νόσηση και απέναντι στη μετάλλαξη Όμικρον εξέφρασε ο επικεφαλής της BioNTech
AP PHOTO

Την άποψη ότι οι εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού θα έχουν αρκετή προστασία από τη βαριά νόσηση και απέναντι στη μετάλλαξη Όμικρον εξέφρασε ο επικεφαλής της BioNTech

Την εκτίμηση ότι οι εμβολιασμένοι για τον κορονοϊο θα έχουν αρκετή προστασία από τη βαριά νόσηση και απέναντι στη μετάλλαξη Όμικρον εξέφρασε ο επικεφαλής της BioNTech μιλώντας σε συνέδριο του Reuters Next.

«Πιστεύουμε ότι οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν λάβει αναμνηστική δόση θα έχουν αρκετή προστασία κατά της σοβαρής νόσησης και ίσως και κατά οποιουδήποτε τύπου νόσησης. Θα το ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες» είπε χαρακτηριστικά ο Ουγκούρ Σαχίν.

«Προβλέπουμε ότι οι μη εμβολιασμένοι ενδέχεται να έχουν ακόμη περισσότερο σοβαρή και ταχεία νόσηση» πρόσθεσε ο κ. Σαχίν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech δήλωσε, επίσης, ότι η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά του SARS-COV-2 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της μετάλλαξης Ομικρον.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Η γυναίκα-αράχνη που σκότωσε τον 6χρονο έλεγε στους αστυνομικούς οτι το παιδί αυτοκτόνησε!

Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Ποια είναι η καλλονή αστυνομικός που κατηγορείται

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι θα αιματοκυλιστεί – Ο Λάμπρος μπροστά στο μεγάλο δίλημμα