ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λιούις, με κοντομάνικα στη φωτογραφία των Χριστουγέννων

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λιούις, με κοντομάνικα στη φωτογραφία των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι Βρετανοί royals, ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες με την οικογενειακή φωτό τους που συνήθως στέλνουν σε Βρετανούς πολίτες για να τους ευχαριστήσουν. 

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Τζορτζ, Σάρλοτ, Λιούις, ποζάρουν για ακόμα μια φορά όλοι μαζί αλλά εντύπωση κάνει η καλοκαιρινή τους αμφίεση.

Ο λόγος είναι ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί κατά την τελευταία τους επίσκεψη στην Ιορδανία.

Δείτε στην gallery παλαιότερες φωτογραφίες της οικογένειας:

Τα Χριστούγεννα της βασίλισσας Ελισάβετ

Για πρώτη φορά μετά το 2019, η 95χρονη μονάρχης θα συγκεντρώσει γύρω της συγγενείς και αγαπημένους για την καθιερωμένη οικογενειακή συγκέντρωση που κάνει κάθε χρόνο την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται φέτος για μία εορταστική συγκέντρωση στο Sandringham και πιθανότατα όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος θα εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά μετά τις αρχές του φθινοπώρου.

Το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε τις εντολές των ειδικών να αναπαύεται και να αναλαμβάνει μόνο «ελαφριά» καθήκοντα γραφείου, καθώς η υγεία της είχε αρχίσει να επιβαρύνεται. Οι γιατροί της ωστόσο της έδωσαν το «πράσινο φως» να διοργανώσει κανονικά το παραδοσιακό ετήσιο «πάρτι», όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

H διαφορά είναι ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί στο κάστρο του Ουίνδσορ και όχι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου παραδοσιακά τελούνταν εδώ και αρκετές δεκαετίες. Η βασίλισσα ζει στο Μπέρκσάιρ από την έναρξη της πανδημίας και δεν έχει βγει σχεδόν καθόλου τους τελευταίους μήνες.

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι θα γίνει όμως στο κτήμα Sandringham στο Νόρφολκ για τα Χριστούγεννα, όπου οι πιο κοντινοί και αγαπημένοι της θα συγκεντρωθούν εγκαίρως για την παραμονή των Χριστουγέννων – εφόσον φυσικά δεν αλλάξουν οι εντολές των γιατρών

Η μονάρχης θα πάει στην Ανατολική Αγγλία με ελικόπτερο, αντί να πάρει το τρένο όπως κάνει συνήθως, λόγω της προχωρημένης ηλικίας και της επιβαρυμένης υγείας της.

Πριν το κάνει, θα ηχογραφήσει το ετήσιο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της. Πιθανότατα θα αναφερθεί στον σύζυγό της, τον Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 99 ετών τον Απρίλιο, καθώς και την «συγκινητική» δύναμη και ομοψυχία που επέδειξαν οι πολίτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για την κακοκαιρία: Τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» και την Αττική

F-35: «Κλειδώνει» η συμφωνία! Ραγδαίες εξελίξεις από Γενάρη – Πότε εκτιμάται ότι θα έρθουν Ελλάδα

Κρούσματα σήμερα: 5.087 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 103 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 702 οι διασωληνωμένοι