ΚΟΣΜΟΣ

Μπίλι Άιλις: Βλέπω πορνό από τα 11 μου, έχει καταστραφεί το μυαλό μου

Μπίλι Άιλις
Η τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις εξομολογήθηκε το πάθος της με το πορνό επικρίνοντας τη συγκεκριμένη βιομηχανία
AP PHOTO

Η τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις εξομολογήθηκε το πάθος της με το πορνό επικρίνοντας τη συγκεκριμένη βιομηχανία

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις λέγοντας ότι το πορνό «μου έχει καταστρέψει το μυαλό» προσθέτοντας ότι η πρώτη επαφή της με βίντεο αυτού του περιεχομένου έγινε όταν ακόμα πήγαινε στο δημοτικό σχολείο.

Η τραγουδίστρια η οποία είναι πλέον 19 ετών μιλώντας την Δευτέρα στην εκπομπή του The Howard Stern είπε ότι «ως γυναίκα πιστεύω ότι το πορνό αποτελεί ντροπή. Για να είμαι ειλικρινής έβλεπα πολύ πορνό στο παρελθόν. Ξεκίνησα να βλέπω πορνό σε ηλικία 11 ετών».

«Πιστεύω ότι πραγματικά κατέστρεψε το μυαλό μου και νιώθω ισοπεδωμένη που εκτέθηκαν σε τόσο πολύ πορνό» πρόσθεσε η Μπίλι Άιλις παραδεχόμενη ότι αφού ξεκίνησε να βλέπει τέτοιου είδους υλικό συνέχισε να το κάνει ολοένα και πιο συχνά με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τις ερωτικές σχέσεις.

«Έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να δω τίποτα άλλο εκτός κι αν είχε βίαιο περιεχόμενο. Δεν νομίζω ότι αυτό ήταν ελκυστικό. Ήμουν παρθένα. Δεν είχα κάνει τίποτα και αυτό οδήγησε σε προβλήματα. Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν σωστά κι αυτό γιατί αυτά πίστευα ότι αυτά θα έπρεπε να μου αρέσουν» συμπλήρωσε η Μπίλι Άιλις.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι στη συνέχεια άρχισε να βλέπει ταινίες πορνό BDSM με αποτέλεσμα τώρα να έχει εφιάλτες και προβλήματα στον ύπνο της. «Είμαι εξοργισμένη που αγαπάνε τόσο πολύ το πορνό. Και είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου που πίστευα ότι ήταν οκ. Τα σώματα των γυναικών δεν μοιάζουν έτσι. Δεν είμαστε έτσι» κατέληξε η Μπίλι Άιλις στην κριτική της για το πορνό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Είστε ηθικοί αυτουργοί»