BOMBER

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Γιώργος Τράγκας: Ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή και παρά τη θλίψη της οικογένειάς του κάποιοι συνεχίζουν ακόμα και τώρα να παίζουν πάνω από τη μνήμη του…

Είναι όντως θλιβερό να επιμένουν να γράφουν ότι ήταν ανεμβολίαστος ή αν έπρεπε να εμβολιαστεί ή αν κάποιοι του έλεγαν να εμβολιαστεί και δεν τους άκουγε και διάφορα άλλα μπουρμπούτσαλα που ουδεμία σημασία έχουν τώρα πια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις γιατρών του Τράγκα αλλά και συνεργατών δεν βοηθούν σε τίποτα την ενημέρωση των πολιτών. Το να βγαίνει ένα γιατρός του θανόντος και να μας λέει εκ των υστέρων ότι προσπαθούσε να πείσει τον δημοσιογράφο να κάνει το εμβόλιο δεν είναι και πολύ ηθικό. Ένας γιατρός να σπάει δηλαδή το ιατρικό απόρρητο.

Ο διαβητολόγος κ. Ζούπας άρχισε να αραδιάζει λεπτομέρειες στα κανάλια για το πώς πέθανε ο Γιώργος Τράγκας λέγοντας ότι «ανέβηκε το σάκχαρο πολύ, αυτό δημιούργησε υπεργλυκαιμία, με αποτέλεσμα να πάθει καρδιαγγειακό επεισόδιο αναγκάστηκαν οι καρδιολόγοι να κάνουν επειγόντως αγγειοπλαστική, που σημαίνει να του βάλουν δύο ή τρία στεντ. Αλλά για να κανείς αγγειοπλαστική πρέπει να κάνεις αγγειογραφία. Το σκιαγραφικό είναι νεφροτοξικό φάρμακο δυστυχώς και του έκανε νεφρική ανεπάρκεια…»

«Και έτσι μπήκαμε σε ένα φαύλο κύκλο, κι ο Γιώργος εκεί που την παραμονή γελούσε και μού έλεγε "έλα μωρέ γριπούλα είναι θα περάσει… Να πάρω ZITHROMAX;" Του λέω «για όνομα του Θεού και της Παναγίας, τόσο επιπόλαια δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεσαι απέναντι στο πρόβλημα που μπορείς να έχεις σοβαρότερες συνέπειες» και εν πάση περιπτώσει ήταν η τελευταία φορά την παραμονή που μίλησα και στη συνέχεια από τις ειδήσεις έμαθα ότι μπαίνει επειγόντως με βαριά λοίμωξη στο νοσοκομείο… ».

Προφανώς ένας γιατρός δεν πρέπει να τα λέει για κανέναν ασθενή του αυτά τα πράγματα, όσο διάσημος κι αν είναι ο ασθενής. Ούτε να «δικάζει» τον ασθενή του μετά το μοιραίο. Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Κι όσοι από την άλλη μεριά επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως αρχηγό των αντεμβολιαστών, κι αυτό είναι μέγα σφάλμα.

«Όσοι θέλετε, θα πάτε να εμβολιαστείτε. Όσοι φοβάστε, μιλήστε με την ψυχή σας, με τον εαυτό σας. Ουδείς μπορεί να σας υποχρεώσει ή να σας τρυπήσει. Τηρείτε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης» δήλωνε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας λίγες μέρες πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας - Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Ράδιο Αρβύλα: Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Είστε ηθικοί αυτουργοί»