ΚΟΣΜΟΣ

«Κεραυνοί» από την Σινέντ Ο’Κόνορ για τον γιο της: Αυτοκτόνησε ενώ έπρεπε να τον προσέχουν

H Σινέντ Ο'Κόνορ
H Σινέντ Ο'Κόνορ
ΑΡ

Mε έναν καταιγισμό από αναρτήσεις στα social media η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ επιρρίπτει ευθύνες για την αυτοκτονία του γιού της στο νοσοκομείο, τις κοινωνικές υπηρεσίες και το ιρλανδικό κράτος πριν παραδεχθεί δημόσια  ότι και η ίδια απέτυχε ως μητέρα.

Ευθύνες για το θάνατο του γιού της αναζητά η τραγουδίστρια Σινέντ Ο'Κόνορ. Ο 17χρονος Σέιν που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Πέμπτη από το Δουβλίνο βρέθηκε νεκρός δύο ημέρες μετά, με τη μητέρα του να του απευθύνει έκκληση μέσω Twitter να μην κάνει κακό στον εαυτό του

Όπως όλα δείχνουν ο έφηβος γιός της, υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας και έδωσε τέλος στη ζωή του. Μέσω twitter η 55χρονη καλλιτέχνης προσπαθεί να λύσει το μυστήριο και να...απαλύνει με κάποιο τρόπο τον πόνο της για το χαμό του.

«Μαντέψτε πού έμαθε ο γιος μου να φτιάχνει τη θηλιά που τον κρέμασε; Προσπάθησε πριν από μια εβδομάδα και τον ρώτησα… μου είπε ότι το είχε μελετήσει στον υπολογιστή στο νοσοκομείο παιδιών στο Linndara. Ενώ νοσηλευόταν εκεί για ψυχική νόσο»

Πριν από ένα μήνα ο Shane μεταφέρθηκε στο CAMHS αφού εξαφανίστηκε, έχοντας αφήσει σημειώματα αυτοκτονίας, ανάμεσά τους και λεπτομερή σχέδια για την κηδεία του. Τον άφησαν. Είπε ότι δεν είχε σχέδια. Όταν προέβαλε αντιρρήσεις ο ενήλικας που τον συνόδευε του είπαν ότι το σχεδιασμός μιας κηδείας δεν διαφέρει από τον προγραμματισμό ενός γάμου»

«Μήνυμα προς την Tusla, έρχεται καταιγίδα, την οποία δεν μπορείτε να διανοηθείτε. Παιδιά πεθαίνουν στη δομή σας κάθε μέρα. Τώρα το παιδί μου είναι ένα από αυτά. Μεγάλο λάθος. Ένα μήνυμα για τους έφηβους που εξετάζουν την ανόητη επιλογή που ο γιος μου ένιωσε αναγκασμένος να επιλέξει, έχω δει πολλούς νεκρούς στη ζωή μου. Ο γιος μου είναι ο μόνος που δεν αναπαύθηκε εν ειρήνη. Η αυτοκτονία δεν θα σας φέρει ειρήνη. Είναι ψέμα»

«Επομένως, ο επόμενος κακομοίρης που θα μου πει για τον γιο μου «τουλάχιστον είναι ήσυχος τώρα» θα φάει ξύλο. Πώς ξέρει κανείς ότι είναι ήσυχος; Μπορώ να σας πω ότι το πρόσωπό του ήταν τόσο βασανισμένο όσο ήταν εδώ και μήνες. Καμία διαφορά.

«Πληροφοριακά, μην φανταστείτε ότι δεν γνωρίζω πολύ καλά ότι απέτυχα στο παιδί μου, μαζί με την Tusla και την HSE και το ιρλανδικό κράτος. Και μαζί με άλλους στη ζωή του που θα μείνουν για πάντα δημόσια ανώνυμοι. Όλοι ξέρουμε ποιοι είμαστε. Όλοι αποτύχαμε. Καλώς ήρθατε στην Ιρλανδία»

«Μακάρι ο Θεός να συγχωρήσει το ιρλανδικό κράτος γιατί εγώ ποτέ δεν θα το κάνω», είχε δημοσιεύσει προηγουμένως η τραγουδίστρια. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, 55 ετών, είχε αποκτήσει τον γιό της Σέιν με τον τραγουδιστή Ντόναλ Λάνι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στη Φλώρινα: Αγωνία στους κατοίκους – Προβληματισμός σε Λέκκα και Τσελέντη για την περιοχή

Survivor: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Προσοχή: Ποιοι πρέπει να βάλουν ένα «Σ» στο τζάμι του αυτοκινήτου και γιατί – Το πρόστιμο