ΚΟΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν: Μήνυση από την οικογένεια της γυναίκας που έπεσε νεκρή στο γύρισμα

Άλεκ Μπάλντουιν: Μήνυση από την οικογένεια της γυναίκας που έπεσε νεκρή στο γύρισμα
Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας, κατέθεσε αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση
AP

Μήνυση στον Άλεκ Μπάλντουιν υπέβαλε η οικογένεια της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», Χαλίνα Χάτσινς, η οποία έπεσε νεκρή από το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Η οικογένεια της Χαλίνα Χάτσινς κατέθεσε μήνυση κατά του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν κι άλλων μελών της ταινίας Rust, υποστηρίζοντας ότι η απερίσκεπτη συμπεριφορά και η μείωση του κόστους οδήγησαν στον άδικο θάνατο της γυναίκας στα γυρίσματα.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας, κατέθεσε αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση λόγω ανθρωποκτονίας από τον ηθοποιό Άλεκ Μπόλντουιν «και όσους ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια στον χώρο των γυρισμάτων», όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Η 42χρονη Χάτσινς, έπεσε νεκρή έπειτα από πυροβολισμό στις 21 Οκτωβρίου του 2021, ενώ προετοιμαζόταν για μια σκηνή στο Bonanza Creek Ranch έξω από τη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό. Όλα έγιναν, όταν το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε, σε ένα περιστατικό που συγκλόνισε το Χόλιγουντ. Ο Μπάλντουιν είπε σε μια συναισθηματική συνέντευξη στο ABC News ότι πίστευε ότι το όπλο ήταν ασφαλές και δεν πάτησε τη σκανδάλη.

«Κάποιος είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη και δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά δεν είμαι εγώ», είπε ο Μπάλντουιν. Η σφαίρα από το όπλο του ηθοποιού χτύπησε την Χάτσινς στο σώμα. Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Με πληροφορίες από: Guardian

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Άλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει στα γυρίσματα νέας ταινίας μετά την τραγωδία στο «Rust»

Μπάλντουιν για την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»: «Δεν περνάει μέρα που να μην το σκέφτομαι»