ΚΟΣΜΟΣ

Σεργκέι Λαβρόφ: Η θετή του κόρη είναι καλλονή και ζει την απόλυτη χλιδή στο Λονδίνο

Σεργκέι Λαβρόφ: Η θετή του κόρη είναι καλλονή και ζει την απόλυτη χλιδή στο Λονδίνο

Σεργκέι Λαβρόφ: Μπορεί ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ωστόσο η θετή του κόρη είναι στην ασφάλεια (και την πολυτέλεια) της βρετανικής πρωτεύυσας.

Η Ρωσία συνεχίζει την εισβολή στην Ουκρανία, ο Σεργκέι Λαβρόφ, ο «σιδηρός κύριος» της διπλωματίας της χώρας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ωστόσο η θετή του κόρη, Πολίνα Κοβάλεβα, βρίσκεται στο Λονδίνο και απολαμβάνει χλιδή και ασφάλεια!

Την ύπαρξη της Πολίνα γνωρίζουν ελάχιστοι παροικούντες του Κρεμλίνου και πιθανότατα δεν θα το μάθαινε κανείς αν η επικεφαλής ερευνήτρια του ιδρύματος καταπολέμησης της διαπλοκής που ίδρυσε ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, Μαρία Πέφκιτς, δεν το έκανε γνωστό!

Η Μαρία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία πως ο εξαιρετικά σοβαρός κύριος Λαβρόφ έχει μία επίσημη σύζυγο, την Μαρία Λαβρόβα, και μία επίσημη «ερωμένη», Σβετλάνα Πολιάκοβα, με την οποία διατηρούν δεσμό εδώ και είκοσι χρόνια.

Εκτός από την επίσημη σύζυγό του, Μαρία Λαβρόβα, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, οι πάντες γνωρίζουν στη Ρωσία ότι η σύντροφος του Λαβρόφ είναι η Σβετλάνα Πολιάκοβα, με την οποία διατηρούν δεσμό εδώ και είκοσι χρόνια.

Η Πολιάκοβα είναι βαθύπλουτη και φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να εξασφαλίσει την κόρη της, στέλνοντάς την στην ασφάλεια του Λονδίνου και στην απόλυτη χλιδή, μακριά από τη φρίκη του πολέμου.

Η 26χρονη Πολίνα Κοβάλεβα, κόρη της ερωμένης του Λαβρόφ από τον προηγούμενο της γάμο, ζει μόνιμα στο Λονδίνο, στην πανάκριβη High Street του Kένσινγκτον στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο φέρεται να αγόρασε έναντι 4,5 εκατομμυρίων λιρών σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Είναι απόφοιτος του Business School του Imperial College, με ειδίκευση στα οικονομικά και την επιχειρηματική στρατηγική. Προτού ξεκινήσει τις σπουδές της, εργάστηκε στον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό Gazprom, ο οποίος φυσικά είναι κρατικός.

Μετά τις αποκαλύψεις της Μαρία Πέβκτις, η συντηρητική και φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Daily Telegraph» ζήτησε από την βρετανική κυβέρνηση να επιβληθούν κυρώσεις στη θετή κόρη του Λαβρόφ...

Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια, η μητέρα της Πολιάκοβα ανήκει στο προσωπικό του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών (από το 2014) έχοντας έτσι την ευκαιρία να συνοδεύει τον Σεργκέι Λαβρόφ σε όλα τα ταξίδια του.

Η ομάδα του φυλακισμένου αντικαθεστωτικού, Αλεξέι Ναβάλνι, είχε δημοσιεύσει κι ένα βίντεο στο αναφέρεται ότι η Πολιάκοβα χρησιμοποίησε το αεροσκάφος του Σεργκέι Λαβρόφ περισσότερες από 60 φορές τα τελευταία χρόνια, πετώντας από την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη ως τη δυτική Ευρώπη, συνοδευόμενη από συγγενείς της.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ουκρανία: Το μαιευτήριο στη Μαριούπολη είχε καταληφθεί από το τάγμα Αζόφ, λέει ο Λαβρόφ

Το ναυάγιο της τουρκικής διπλωματίας και οι πραγματικά ισχυρές χώρες - κλειδιά για το ουκρανικό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η επόμενη μέρα μετά τις συναντήσεις στην Αττάλεια