Βασίλισσα Ελισσάβετ: Η υπόσχεση που της έδωσαν Χάρι και Μέγκαν

Newsbomb

Η βασίλισσα Ελισσάβετ με τους Σάσεξ σε προηγούμενη συνάντησή τους.
Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκαν, έπειτα δύο χρόνια, τον πύργο του Ουίνδσορ - Τι είπαν στη βασίλισσα Ελισσάβετ μετά το Megxit - Η υπόσχεσή τους

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο σχετικά με την πρόσφατη μυστική συνάντηση των Σάσεξ με την βασίλισσα Ελισσάβετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail o πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υποσχέθηκαν στη βασίλισσα ότι θα πάρει αγκαλιά τα δισέγγονά της Άρτσι και Λίλιμπετ «στο εγγύς μέλλον» κατά τη διάρκεια μιας «πολύ εγκάρδιας» μυστικής συνάντησης.

Να σημειωθεί ότι η βασίλισσα δεν έχει να δει τον εγγονό της Άρτσι από το 2020 (γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019) ενώ δεν έχει δει ποτέ τη Λίλιμπετ η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2021 στην Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συναντήθηκαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο, την Πέμπτη (14/4). Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκαν, μετά δύο χρόνια, το Λονδίνο καθ’ οδόν προς τη Χάγη, όπου θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Invictus.

Οι δούκες του Σάσεξ επισκέφθηκαν τον πύργο του Ουίνδσορ την Πέμπτη και συναντήθηκαν με τη βασίλισσα, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα γιορτάσει τα 95α γενέθλιά της και ταλαιπωρείται από προβλήματα κινητικότητας.

Και με τον Κάρολο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sun, ο Χάρι συναντήθηκε και με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, σε μια προσπάθεια αναθέρμανσης των σχέσεών τους, που διαταράχθηκαν ύστερα από τη συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα Ουίνφρεϊ. Τότε ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει ότι είναι πολύ απογοητευμένος από τον πατέρα του, επειδή τον απέκοψε οικονομικώς και δεν απαντάει στις κλήσεις του. Το ζευγάρι εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους, Αρτσι και Λίλιμπετ.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved