ΚΟΣΜΟΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δύσκολες ώρες και για τη Τζορτζίνα – Τη στηρίζει η αδερφή της

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δύσκολες ώρες και για τη Τζορτζίνα – Τη στηρίζει η αδερφή της
H αδερφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ την παρηγορεί μετά τον θάνατο του παιδιού που θα αποκτούσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
AP PHOTO

H αδερφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ την παρηγορεί μετά τον θάνατο του παιδιού που θα αποκτούσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τις πλέον δύσκολες ώρες που έχουν ζήσει ως ζευγάρι περνούν από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μετά τον θάνατο του ενός εκ των δύο διδύμων που κυοφορούσε η 28χρονη.

Όπως έκανε γνωστό ο 37χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μετά τη γέννα το αγόρι που επρόκειτο να αποκτήσει δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή ενώ αντίθετα το κορίτσι επέζησε και είναι καλά στην υγεία του.

Στο πλευρό του ζευγαριού είναι συγγενείς, γνωστοί και φίλοι που προσπαθούν να απαλύνουν τον ανείπωτο πόνο της απώλειας του αγοριού που θα ήταν το έκτο παιδί της οικογένειας.

Ειδικά για τη Τζορτζίνα, σύμφωνα με την Sun, την επιχείρηση στήριξής της έχει αναλάβει η μεγαλύτερη σε ηλικία αδερφή της, Ιβάνα, η οποία είναι στο πλευρό του διάσημου ζευγαριού.

Κατά το δημοσίευμα η Ιβάνα και ο σύντροφός της, Κάρλος Γκαρσία, ήταν παρόντες στον τοκετό ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία αν και στις αρχές του χρόνου είχε διαρρεύσει από ισπανικές πηγές ότι η Τζορτζίνα θα γεννούσε σε ιδιωτικό μαιευτήριο στη Μαδρίτη.

Η Sun αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι λίγες ώρες πριν τον τοκετό ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είχαν διοργανώσει μπάρμπεκιου στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ στο οποίο έδωσαν το «παρών» και η αδερφή της 28χρονης, Ιβάνα, και ο Ισπανός δημοσιογράφος Έντου Αγκίρε η σύντροφος του οποίου έχει στενές σχέσεις με τη σύντροφο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η ομάδα του οποίου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνίζεται με την Λίβερπουλ σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι δεν αναμένεται να εμφανιστεί στο χορτάρι.

Την ίδια ώρα η μεγαλύτερη αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα, η οποία ζει στη Μαδέιρα, δήλωσε στην Correio da Manha για την απώλειά του ότι «η ζωή έχει τέτοια γεγονότα. Είναι σημαντικό όλα τα άλλα να είναι εντάξει».

Με το κορίτσι που γεννήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον πατέρας πέντε παιδιών, του 11χρονου Κριστιάνο Τζούνιορ, των 4χρονων διδύμων, Εύας και Ματέο και της 3χρονης Αλάνα Μαρτίνα την οποία απέκτησε με την Τζορτζίνα.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκίνηση για την απώλεια του νεογέννητου γιου του – Το μήνυμα της αδερφής του

Πέντε διάσημοι που έζησαν το δράμα του Ρονάλντο - Πώς έχασαν τα παιδιά τους