GOSSIP

Μυστήριο με τη Σελίν Ντιόν - Ακυρώνει τις περιοδείες τη μια μετά την άλλη για λόγους υγείας

Μυστήριο με τη Σελίν Ντιόν - Ακυρώνει τις περιοδείες τη μια μετά την άλλη για λόγους υγείας
AP IMAGES

Η Καναδή superstar ακύρωσε την ευρωπαϊκή της περιοδεία την ώρα που οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της φουντώνουν.

Θρίλερ με τη Σελίν Ντιόν καθώς η Καναδή «βασίλισσα» της μουσικής ακυρώνει τη μια εμφάνισή της μετά την άλλη, με τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της να «φουντώνουν».

Τελευταία ακύρωση, εκείνη της ευρωπαϊκής περιοδεία η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου από την Αγγλία και συμπεριλάμβανε δεκάδες σταθμούς σε πολλές μεγάλες πόλεις μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ζυρίχη, το Βερολίνο και η Πράγα.

«Εδώ είμαστε πάλι, λυπάμαι πολύ, στεναχωριέμαι που αναγκάστηκα να αναβάλλω τις παραστάσεις μου για άλλη μια φορά» λέει και προσθέτει: «Οι γιατροί μου με παρακολουθούν και συνεχίζω να λαμβάνω θεραπεία αλλά έχω ακόμα μυϊκούς σπασμούς. Η αποθεραπεία διαρκεί πολύ περισσότερο από όσο νόμιζα και πρέπει να είμαι σε καλή φόρμα, να είμαι υγιής, ώστε να δώσω το 100% του εαυτού μου στη σκηνή, όπως σάς αξίζει. Ήθελα να σας πω πώς νιώθω, να σας πω ότι λυπάμαι πολύ για αυτά τα νέα», ανέφερε η Σελίν Ντιόν από την πλευρά της.

Λίγους μήνες αργότερα, μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο, ανακοίνωσε πως δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει την περιοδεία της στη Βόρειο Αμερική. «Είχα την ελπίδα πως θα είχα συνέλθει μέχρι τώρα αλλά υποθέτω πως πρέπει να δείξω υπομονή και να ακολουθήσω τις οδηγίες των γιατρών μου».

Η αδελφή της πάντως, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό σε γαλλικό περιοδικό, είχε παραδεχτεί πως αυτό που αντιμετωπίζει είναι εξαιρετικά δυσάρεστο αλλά δεν απειλεί σοβαρά την υγεία της.