ΚΟΣΜΟΣ

Παλαιστίνη: Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε και σκότωσε τη δημοσιογράφο του Al Jazeera

Παλαιστίνη: Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε και σκότωσε τη δημοσιογράφο του Al Jazeera

Η σφαίρα που σκότωσε την Αμπού Άκλεχ ήταν διαμέτρου 5,56 χιλιοστών με ατσάλινο εξάρτημα που χρησιμοποιείται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Ο γενικός εισαγγελέας της Παλαιστινιακής Αρχής δήλωσε σήμερα ότι η έρευνά του αποδεικνύει ότι ένας Ισραηλινός στρατιώτης πυροβόλησε τη δημοσιογράφο του Al Jazeera, Σιρίν Αμπού Άκλεχ, σε μια στοχευμένη δολοφονία στην Τζενίν στις 11 Μαΐου.

Η σφαίρα που σκότωσε την Αμπού Άκλεχ ήταν διαμέτρου 5,56 χιλιοστών με ατσάλινο εξάρτημα που χρησιμοποιείται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, είπε, προσθέτοντας ότι η Παλαιστινιακή Αρχή δεν θα παραδώσει τη σφαίρα στο Ισραήλ.

Η Αμερικανοπαλαιστίνια, χριστιανή δημοσιογράφος του Al Jazeera, σκοτώθηκε την περασμένη Τετάρτη με μια σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που κάλυπτε μια επιδρομή του ισραηλινού στρατού στον καταυλισμό προσφύγων της Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Η στιγμή που η δημοσιογράφος του Al Jazeera πέφτει νεκρή από σφαίρα στο πρόσωπο

Βίντεο που ανέβηκε στο twitter καταγράφει τις δραματικές στιγμές στην Δυτική Όχθη, με την Σιρίν Αμπού Άκλεχ, του Al Jazeera να πέφτει και να κείτεται νεκρή. Οι αντιδράσεις, είναι σπαρακτικές.

Σχετικές ειδήσεις