ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Τρόμος στον αέρα για μέλη της βασιλικής οικογένειας – Βλάβη σε πτήση της British Airways

Βρετανία: Τρόμος στον αέρα για μέλη της βασιλικής οικογένειας – Βλάβη σε πτήση της British Airways
Πρόσφατη φωτογραφία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.
AP

Ο Πρίγκιπας Έντουαρντ, Κόμης του Ουέσσεξ είναι ο τρίτος γιος (τέταρτο παιδί) της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και του Πρίγκιπα Φίλιππου - Η περιπέτειά του στον αέρα λίγες ημέρες μετά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου 

Ένα αεροπλάνο που μετέφερε τον Πρίγκιπα Έντουαρντ και τη σύζυγό του Σόφι στο Γιβραλτάρ φέρεται - σύμφωνα με την Daily Mail - να αναγκάστηκε σε αναγκαστική προσγείωση μετά από μηχανική βλάβη.

Ο κόμης και η κόμισσα του Ουέσσεξ επρόκειται να επισκεφθούν το νότιο τμήμα της Ιβηρικής χερσονήσου που αποτελεί Βρετανικό Υπερπόντιο Έδαφος όταν η πτήση τους με την British Airways αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Λονδίνο μετά από τεχνικά ζητήματα μου προέκυψαν.

PrinceEdward.jpg
Ο κόμης και η κόμισσα του Ουέσσεξ.ΑΡ

Η είδηση έγινε γνωστή μετά από tweet του GBC News, τον κύριο ραδιοτηλεοπτικό φορέα του Γιβραλτάρ.

Το αεροπλάνο είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί αργότερα σήμερα το απόγευμα, πριν ο Έντουαρντ και η σύζυγός του Σόφι επρόκειτο να περπατήσουν στην κεντρική οδό του Γιβραλτάρ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Απαγόρευσε τις φωτογραφίες κατά τη συνάντησή της με την μικρή Λίλιμπετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με τη Daily Mail, φέρεται να γνώρισε την κόρη του Χάρι και της Μέγκαν την Πέμπτη (2/6). Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ήθελαν έναν ιδιωτικό φωτογράφο να απαθανατίσει τη στιγμή που η κόρη τους γνώρισε τη συνονόματή της, ανέφερε η Sun. Ωστόσο, φέρεται να τους είπαν «δεν υπάρχει περίπτωση» επειδή ήταν μια «ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση».

Η τελευταία «επίσημη» εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν ήταν την Παρασκευή στην τελετή των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου πριν πετάξουν πίσω στο σπίτι τους όταν ξεκίνησε ο εορτασμός για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο την Κυριακή.

Το ζευγάρι, που απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό από τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της Βασίλισσας στον θρόνο, πέρασε πολύ χρόνο στο Frogmore Cottage κατά τη διάρκεια της παραμονής του και διοργάνωσε ένα «χαλαρό» πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ στην κατοικία Windsor.

Δεν παρευρέθηκαν στο Platinum Party και έμειναν στο Windsor στο πλευρό της Βασίλισσας για να παρακολουθήσουν μαζί τη συναυλία, σύμφωνα με πληροφορίες.