ΚΟΣΜΟΣ

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Πρώτη «επίσημη» εμφάνιση Χάρι και Μέγκαν μετά το Megxit (pics+vid)

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Πρώτη δημόσια εμφάνιση Χάρι και Μέγκαν μετά το Megxit
Η επανένωση της βασιλικής οικογένειας
AP

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενώθηκαν ξανά με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου το πρωί της Παρασκευής (3/6) για την Ακολουθία των Ευχαριστιών. Η 96χρονη βασίλισσα, παρακολούθησε τη σημερινή λειτουργία από την τηλεόραση, καθώς «μετά την χθεσινή παρέλαση και την αεροπορική επίδειξη, αισθάνθηκε κάποια δυσφορία».

Χάρι και Μέγκαν πέρασαν λίγα λεπτά μιλώντας με τον ανώτερο ιερέα προτού εισέλθουν στον Ναό. Πρόκειται για την πρώτη «επίσημη» εμφάνιση του ζευγαριού στη χώρα από τότε που παραιτήθηκαν από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020. Στη συνέχεια, οι Χάρι και Μέγκαν μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Την Πέμπτη, το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, καθώς η βασίλισσα είχε αναφέρει ότι μόνο τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας θα μπορούσαν να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν τα μαχητικά της Βρετανικής Αεροπορίας ως μέρος των εορτασμών.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν την τελευταία φορά που ταξίδεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν τον περασμένο Απρίλιο, όπου έκαναν μια παράκαμψη για να δουν την Βασίλισσα ενώ πήγαιναν στους Αγώνες Invictus στη Χάγη.

Την Παρασκευή (3/6) η Βασίλισσα φέρεται να συνάντησε τη δισέγγονή της Λίλιμπετ αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γευμάτισαν με τη μονάρχη και τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας κεκλεισμένων των θυρών στο πλαίσιο των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Σχετικές ειδήσεις