ΚΟΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση του «μπαμπά Greek Freak»

Η συγκινητική ανάρτηση του Αντετοκούνμπο
Η συγκινητική ανάρτηση του Αντετοκούνμπο
Ιnstagram

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μα τρυφερή ανάρτηση με τους γιους του Λίαμ και Μάβερικ Σάι, εκφράζοντας παράλληλα μία ευχή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες, καθώς αύριο μετά την πρεμιέρα της αυτοβιογραφικής του ταινίας με τίτλο «Rise» στο Λος Άντζελες, το φιλμ θα είναι διαθέσιμο στην συνδρομητική πλατφόρμα της Disney. Αφηγείται τις δυσκολίες που πέρασε ο ίδιος και η οικογένειά του, μέχρι να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Για τις ανάγκες της πρεμιέρας ο Greek Freak που λατρεύει τους δυο γιούς του και το δείχνει με κάθε ευκαιρία, φόρεσε τα ίδια ρούχα με εκείνους και φρόντισε να απαθανατίσει τις τρυφερές στιγμές.

'Εκανε μάλιστα μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram όπου ποζάρει με τους «κοστουμαρισμένους» για την περίσταση Λίαμ και Μάβερικ Σάι, συνοδεύοντάς την με μία συγκινητική ευχή.

«Ελπίζω να μπορέσω να γίνω τόσο καλός πατέρας για τους γιους μου, όσο ήταν και ο δικός μου για εμένα» ήταν το μήνυμά που τις συνόδευσε. Στις φωτογραφίες που ανέβασε, φαίνεται ο ίδιος να ετοιμάζει τον... πρωτότοκο Λίαμ για την πρεμιέρα, ενώ στην συνέχεια εμφανίζεται στην αγκαλιά του και ο μικρότερος της οικογενείας.

H ταινία που εξιστορεί τη ζωή της οικογένειας που έφυγε από τη Νιγηρία για την Ελλάδα έχει ελληνικό τίτλο: «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε ότι ήταν μια συγκινητική εμπειρία να βλέπει τη ζωή της οικογένειάς του στη μεγάλη οθόνη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

H oικογένεια ΑντετοκούνμποΑ.Ρ

«Είσαι ενθουσιασμένος, αλλά ξέρεις ότι θα συγκινηθείς. Ξέρεις την ιστορία σου και το ταξίδι σου, αλλά μόλις το δεις στην οθόνη, είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση», είπε. Η ταινία ξεκινά, δείχνοντας τους γονείς του στην Τουρκία.

«Απλά βλέπεις τον φόβο στα μάτια τους και μετά πας πίσω και σκέφτεσαι πριν ακόμα φθάσουμε εμείς εδώ, πριν καν γεννηθούμε ήταν φοβισμένοι. Ήταν μόνο 25, 26, 27, και ένιωθαν φόβο, ενώ εγώ είμαι 27 τώρα με δύο παιδιά. Δεν θα μοιραστώ τη σκηνή, αλλά βλέποντάς τους να απομακρύνονται μαζί στο ηλιοβασίλεμα, ήταν καταπληκτικό» είπε.

Το 2017, ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρας του Γιάννη και του Θανάση, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στο Μιλγούοκι βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια.

Σχετικές ειδήσεις