Σκάνδαλο με τον Έλον Μασκ: Απέκτησε δίδυμα με άλλη γυναίκα πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του!

Newsbomb

AP IMAGES

Ο Mr.Tesla βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ερωτικού σκανδάλου καθώς απέκτησε δίδυμα με άλλη γυναίκα πριν η τότε σύντροφός του και εκείνος γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Έλον Μασκ, καθώς ο Νοτιοαφρικανός μεγιστάνας απέκτησε δίδυμα από επιχειρησιακή διευθύντρια σε μια άλλη εταιρεία του, ωστόσο ανέμενε παράλληλα τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του μέσω παρένθετης μητέρας με την τραγουδίστρια Grimes.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Insider, τον περασμένο Νοέμβριο ο Μασκ απέκτησε δίδυμα με την 36χρονη Σιβόν Ζίλις, επιχειρησιακή διευθύντρια σε μια άλλη εταιρεία του, τη Neuralink, που αναπτύσσει εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή.

Ο Μασκ και η Ζίλις κατέθεσαν επίσημη αίτηση τον περασμένο Απρίλιο να αλλάξει το όνομα των διδύμων ώστε «να αποκτήσουν το επίθετο του πατέρα τους και εκείνο της μητέρας τους να ενσωματωθεί στο μεσαίο όνομά τους» αναφέρει το ρεπορτάζ του Insider.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν λίγες μόλις εβδομάδες προτού έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του Μασκ με την Grimes, μέσω παρένθετης μητέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομά της Ζίλις έχει ακουστεί ανάμεσα στα στελέχη που μπορεί να εμπιστευτεί ο Μασκ για να αναλάβουν σημαντικές θέσεις στην Twitter αφού ολοκληρωθεί η εξαγορά της, ύψος 44 δισ. δολαρίων.

Πλέον ο απολογισμός των παιδιών του Μασκ ανεβαίνει στο... εννέα ενώ ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση ή τοποθέτηση.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved