ΚΟΣΜΟΣ

Πλάθιντο Ντομίνγκο: Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εκμετάλλευσης ανηλίκων!

Πλάθιντο Ντομίνγκο: Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εκμετάλλευσης ανηλίκων!

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Αργεντινή με τον διάσημο τενόρο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Νέοι μπελάδες με το νόμο για τον Πλάθιντο Ντομίνκο, καθώς ο Αργεντινός τενόρος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία πραγματοποίησε 50 εφόδους στο Buenos Aires Yoga School, και συνελήφθησαν 19 άτομα, όπως αναφέρει το axios.com, καθώς αποτελούσε βιτρίνα για τη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.

Αποσπάσματα ηχογραφήσεων περιλαμβάνουν τη φωνή ενός άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές είναι ο Ντομίνγκο ενω οι ημερομηνίες αυτών των ηχογραφήσεων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ντομίνκο απασχολεί τις Αρχές καθώς από το 2019 περισσότερες από 20 γυναίκες έχουν εμφανιστεί δημοσίως με ισχυρισμούς περί ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Έρευνα που διενήργησε το 2020 η Αμερικανική Ένωση Καλλιτεχνών Μουσικών (AGMA) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ντομίνγκο, 81 ετών πλέον σήμερα, επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκες καλλιτέχνιδες.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, κατέθεσαν τουλάχιστον 35 τραγουδίστριες, χορεύτριες, μουσικοί, καθηγήτριες φωνητικής και τεχνικοί σκηνής, που είπαν ότι ήταν μάρτυρες ή ότι βίωσαν την ανάρμοστη συμπεριφορά τού καλλιτέχνη τα τελευταία 30 χρόνια.