ΚΟΣΜΟΣ

Ρεσιτάλ τσιγγουνιάς: Νεόνυμφοι ζήτησαν λεφτά από τους καλεσμένους για το γλυκό

Ρεσιτάλ τσιγγουνιάς: Νεόνυμφοι ζήτησαν λεφτά από τους καλεσμένους για το γλυκό
Δείτε το μήνυμα που έστειλαν στους καλεσμένους
Pixabay

Όποιος από τους καλεσμένους είχε πάρει δεύτερο κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα θα αναγκαζόταν να πληρώσει εξτρά... 4 ευρώ.

Νεόνυμφο ζευγάρι στη Βρετανία μετά από το γάμο τους αποφάσισαν να ελέγξουν όλες τις κάμερες ασφαλείας από τον χώρο της δεξίωσης ώστε να αρχίσουν να χρεώνουν τις... μπουκιές των καλεσμένων τους.

Συγκεκριμένα, όποιος από τους καλεσμένους είχε πάρει δεύτερο κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα θα αναγκαζόταν να πληρώσει εξτρά... 4 ευρώ.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Την τούρτα δεν την πλήρωσε το ζευγάρι, αλλά οι φίλοι τους. Οπότε αντιστοιχούσε ένα κομμάτι για τον καθένα και όποιος έπαιρνε επιπλέον κομμάτι, ο λογαριασμός δεν θα πήγαινε στο ζευγάρι, αλλά στον ίδιο.

Σύμφωνα με τον καλεσμένο λοιπόν που το «έβγαλε» στο Reddit, έλαβε ένα μήνυμα από το ευτυχισμένο ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμο, που του ζητούσαν να πληρώσει 4 ευρώ επιπλέον «το συντομότερο δυνατό».

«Πλήρωσα για το πρώτο κομμάτι, αφότου ανακοινώθηκε πως θα βοηθούσαμε το ζευγάρι και θα πληρώναμε την τούρτα τους. Προφανώς δεν μέτρησε για το δεύτερο (κομμάτι)».

Στη συνέχεια ο καλεσμένος «μοιράστηκε» το μήνυμα που του έστειλαν αλλά και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας.

Αφού απάντησε ότι δεν κατάλαβε τι εννοούσαν, το ζευγάρι του είπε: «Κοιτούσαμε την κάμερα και είδαμε ότι είχες δύο κομμάτια από τη γαμήλια τούρτα. Ανακοινώσαμε ότι κάθε επισκέπτης πρέπει να πληρώνει ανά κομμάτι και παρατηρήσαμε ότι πλήρωσες μόνο για το ένα. Μπορείς να μας στείλεις τα 3,6£ (4 ευρώ) το συντομότερο δυνατό;».

Αρκετοί χρήστες του Reddit έμειναν έκπληκτοι που το ζευγάρι θα περνούσε τις πρώτες του μέρες ως παντρεμένο «κυνηγώντας» ένα τόσο…ασήμαντο ποσό.

Ένας πάντως έδωσε «πληρωμένη απάντηση»: «Εγώ θα απαντούσα «θεωρήστε το δώρο μου ως πληρωμή και σε αυτήν την περίπτωση μου χρωστάτε τη διαφορά… οπότε παρακαλώ στείλτε μου το ποσό της διαφοράς αμέσως»».

Σχετικές ειδήσεις:

Βάσω Λασκαράκη: Ο γάμος με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η κόρη της Εύα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Πρωτοφανές περιστατικό στο Δημαρχείο Περιστερίου: Γαμπρός δεν πήγε δύο φορές στον γάμο του

Έκλεισε για τον γάμο του, μπάντα που τραγουδούσε η πρώην του: Την είχε απατήσει, τον έκανε μούσκεμα