Xίλαρι Σουάνκ: Έγκυος με δίδυμα στα 48 -«To oνειρεύμουν απο κοριτσάκι»

Newsbomb

H Χίλαρι Σουάνκ περιμένει δίδυμα
ΑΡ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ θα αναλάβει σύντομα έναν νέο ρόλο στη ζωή της: εκείνον της μητέρας

Η σταρ του Million Dollar Baby αποκάλυψε πρόσφατα ότι εκείνη και ο επί τέσσερα χρόνια σύζυγός της, Φίλιπ Σνάιντερ περιμένουν δίδυμα. Η 48χρονη Χίλαρι Σουάνκ αποκάλυψε ότι τα μωρά τους θα γεννηθούν στα γενέθλια του εκλιπόντος πατέρα της στις 16 Απριλίου. Σε μια νέα συνέντευξη με την Jenn Lahmers του Extra, η Σουανκ ομολόγησε ότι είχε «μερικές κρίσεις πρωινής ναυτίας, αλλά έκτοτε «αισθάνεται καλύτερα», καθώς διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

«Οι φίλοι μου μου λένε ότι όταν έχεις δίδυμα, διπλασιάζονται οι ορμόνες, διπλασιάζεται η ναυτία διπλασιάζονται τα πάντα», εξήγησε η ηθοποιός. Η Σουάνκ είχε πει πως θέλει να κάνει παιδιά, αλλά η λαμπρή καριέρα της και το γεγονός οτι δεν συνάντησε τον κατάλληλο άντρα μέχρι τα 40 της, δεν της επέτρεψαν να γίνει μητέρα σε νεότερη ηλικία.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η εγκυμονούσα Χίλαρι Σουάνκ

«Είναι κάτι που σκεφτόμουν ως νέο κορίτσι. Ήταν κάτι στο μυαλό μου, και έτσι τώρα είναι απλά ωραίο να είμαι εδώ και απλά να είμαι έγκυος», πρόσθεσε. «Έκανα καριέρα και δεν είχα τη σωστή σχέση μέχρι πριν από πέντε χρόνια. Όλα τα στοιχεία πρέπει να ενωθούν και να είναι σωστά». Τα αστέρια τελικά ευθυγραμμίστηκαν.

Η Σουάνκ δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 5 Οκτωβρίου: «Σύντομα…διπλή λειτουργία!» έγραψε στη λεζάντα. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ηθοποιός του Boys Don't Cry μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον αείμνηστο πατέρα της, Στίβεν Μάικλ Σουάνκ Swank, δημοσιεύοντας ένα βίντεο του στο Instagram για να τιμήσει την επέτειο ενός έτους από τον θάνατό του σε ηλικία 73 ετών.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έφυγες», έγραψε. «Μου λείπεις απεριόριστα και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου». Αποκάλυψε επίσης ότι η ημερομηνία γέννησης των διδύμων στις 16 Απριλίου είναι ίδια με τα γενέθλια του μπαμπά της.

«Είναι όμορφο», είπε για την ημερομηνία. «Είναι όλα ευθυγραμμισμένα και ο μπαμπάς μου, ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο, έτσι είναι κάπως σαν φόρος τιμής στη μνήμη του που θα γεννηθούν σε αυτά τα γενέθλια.

Ο πατέρας της πρόσθεσε, θα χαιρόταν πολύ να μάθει τα χαρμόσυνα νέα. «Θα ήταν χαρούμενος, χαρούμενος για μένα. Ήθελε απλώς να έχω όλα όσα ήθελα στη ζωή μου, οπότε ξέρω ότι θα ήταν κάτι που θα του έφερνε πολλή χαρά να με δει σε τόσο ευτυχισμένη», εξήγησε.

Στις αρχές της εγκυμοσύνης της, η Σουάνκ επέλεξε να κρατήσει μυστικά τα νέα του μωρού από το καστ και το συνεργείο της νέας της εκπομπής στο ABC, Alaska Daily. Για να μπορέσει να κρατήσει κρυφή αυτή την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αναγκάστηκε να κόψει το παντελόνι της στην πλάτη επειδή ήταν πολύ στενό.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved