ΚΟΣΜΟΣ

Κάνιε Γουέστ: Οδεύει προς την οικονομική καταστροφή

Κάνιε Γουέστ: Οδεύει προς την οικονομική καταστροφή
Ο Κάνιε Γουέστ.
Ap

Μετά τη διακοπή των συνεργασιών του, o ράπερ Κάνιε Γουέστ οδεύει προς την οικονομική καταστροφή.

Καταρρέει η οικονομική κατάσταση του Κάνιε Γουέστ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Οι αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο ράπερ φαίνεται πως θα του στοιχίσουν ακριβά, καθώς οι συνεργασίες του λήγουν η μία μετά την άλλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν εκτός από πολλά μετρητά, έχει και πολλά έξοδα να τακτοποιήσει, πράγμα που δυσκολεύεται να κάνει αυτή την περίοδο. Ο ράπερ είχε πέντε πηγές εισοδήματος, εκ των οποίων οι τέσσερις έχουν κλείσει εντελώς ή έχουν πληγεί από τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας του με την Adidas, ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός του κόβεται, γεγονός που έχει άμεσες επιπτώσεις στην οικονομική του κατάσταση.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία δήλωσε πως αφού διέκοψε τη συνεργασία τους για το brand «Yeezy», σύντομα θα σταματούσαν όλες οι πληρωμές. «Έπειτα από εμπεριστατωμένη εξέταση, η εταιρεία έλαβε την απόφαση να βάλει τέλος αμέσως στη σύμπραξη με τον Γε», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο όμιλος.

«Η Adidas δεν ανέχεται τον αντισημιτισμό ούτε οποιαδήποτε άλλη μορφή λόγου μίσους», πρόσθεσε.

Πέρα από την Adidas όμως, και η GAP «έσβησε» τον ράπερ, ανακοινώνοντας πως αποσύρει όλα του τα προϊόντα από τα ράφια των καταστημάτων της, ενώ την ίδια τακτική ακολούθησε και η Balenciaga.

Σχετικά με τις συναυλίες - που θα έπρεπε να είναι ο πιο εύκολος τρόπος, για έναν σταρ να βγάλει χρήματα, ο Κάνιε Γουέστ αντιμετωπίζει κι εκεί προβλήματα. Μια πηγή από το περιβάλλον του ανέφερε στην Page Six πως η προγραμματισμένη του εμφάνιση στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες στις 4 Νοεμβρίου ακυρώθηκε από τους διοργανωτές.

Τέλος, σχετικά με τη μουσική του και κάποιο νέο άλμπουμ που ίσως του αποφέρει κάποια έσοδα, ο Γουέστ έχει έναν δίσκο «στα σκαριά», όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τη διανομή του. Η μακροχρόνια συμφωνία του με τη δισκογραφική «Def Jam» έληξε το 2021.

Σχετικές ειδήσεις

Κάνιε Γουέστ: «Ο Ταραντίνο μου έκλεψε την ιδέα για το Django»

ΗΠΑ: Γιατί σταμάτησε η Adidas τη συνεργασία της με τον Κάνιε Γουέστ

Κάνιε Γουεστ: Γιατί έδειξε βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε σοκαρισμένα στελέχη της Adidas