ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Τι απέγιναν τα αρκουδάκια της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρετανία: Τι απέγιναν τα αρκουδάκια της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρετανία: Τα συγκεκριμένα αρκουδάκια είχαν ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Paddington μαζί με την βασίλισσα είχαν πρωταγωνιστήσει σε βίντεο όπου έπιναν αγγλικό τσάι και έτρωγαν σάντουιτς με μαρμελάδα μέσα στο 2022

 

Χιλιάδες είναι τα αρκουδάκια με τη μορφή του γνωστού αρκούδου Paddington που άφησαν οι Βρετανοί έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ως φόρο τιμής στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον θάνατό της.

Εξάλλου τα συγκεκριμένα αρκουδάκια είχαν ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Paddington μαζί με την βασίλισσα είχαν πρωταγωνιστήσει σε βίντεο όπου έπιναν αγγλικό τσάι και έτρωγαν σάντουιτς με μαρμελάδα μέσα στο 2022.

Αν αναρωτιέστε τι απέγιναν όλα εκείνα τα λούτρινα, το παλάτι έχει την απάντηση με βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα τα κουκλάκια συγκεντρώθηκαν από τους εθελοντές του Royal Parks, καθαρίστηκαν και ξεκίνησαν ένα ιδιαίτερο ταξίδι, με πρώτους προορισμους το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και το Clarence House.

Στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας υπάρχουν φωτογραφίες με τα αρκουδάκια μέσα σε βασιλικές κατοικίες.

Το αρκουδάκι με το χαρακτηριστικό μπλε παλτό και το κόκκινο καπέλο στις φωτογραφίες φαίνεται να καταλαμβάνει διάφορα σημεία των βασιλικών κατοικιών.

Οι χιλιάδες Paddington την επόμενη εβδομάδα θα αποχωριστούν την βασιλική οικογένεια καθώς η βασιλική σύζυγος Καμίλα πρόκειται να τα παραδώσει σε βρεφονηπιακό σταθμό, όπου θα μοιραστούν στα παιδιά που φοιτούν εκεί.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης:

Σάρον Νέσμιθ:Μια γυναίκα επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της Βρετανίας

Έτοιμα τα νέα νομίσματα με τον Κάρολο - 20 φορές ακριβότερα στο eBay

Οι Βρετανοί άρχισαν νωρίς τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια λόγω της κρίσης