ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Γαλλία: Νεκρά μωρά βρέθηκαν μέσα σε καταψύκτη

Φρίκη στη Γαλλία: Νεκρά μωρά βρέθηκαν μέσα σε καταψύκτη
Φρίκη στη Γαλλία
Associated Press

Οι σοροί των μωρών βρέθηκαν στο σπίτι μια 41χρονης γυναίκας. Μέχρι στιγμής είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των μωρών.

Οι σοροί δύο μωρών βρέθηκαν παγωμένες σε καταψύκτη χθες, Πέμπτη (1/12), στην πόλη Βοκλούζ της Γαλλίας, στο σπίτι μιας γυναίκας που έκτοτε κρατείται από την αστυνομία, ανακοίνωσε η εισαγγελέας Hélène Mourges.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, «ο φάκελος άνοιξε και τα γεγονότα είναι εγκληματικής φύσης», διευκρίνισε η εισαγγελέας, εξηγώντας ότι η ανακάλυψη έγινε το πρωί, έπειτα από «κλήση ατόμου» στην αστυνομία.

Η γυναίκα που συνελήφθη επί τόπου, είναι μια 41χρονη μητέρα. Μέχρι στιγμής είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η ηλικία ή το φύλο των μωρών που βρέθηκαν παγωμένα, καθώς και η μεταξύ τους σχέση ή με τη γυναίκα που κρατείται από την αστυνομία.

«Είναι δύσκολο σε αυτό το στάδιο να δοθούν λεπτομέρειες», επέμεινε η εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι «λήφθηκαν δείγματα» για να μάθουν περισσότερα για τα δύο παιδιά.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι «η νεκροψία θα μας πει περισσότερα» διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο εντός «ορισμένου χρόνου», «γιατί έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για τη διατήρηση όλων των επιστημονικών στοιχείων».

Η σχέση μεταξύ του ατόμου που κάλεσε την Αστυνομία και της γυναίκας που κρατείται δεν διευκρινίστηκε από την εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμα:

Ρόδος: Η οικιακή βοηθός είχε πάει να πνίξει το ενός έτους μωρό της

Θρίλερ στη Γερμανία: Κρατούσαν οκτάχρονο κοριτσάκι κλειδωμένο από μωρό

Βρετανία: Νεκρά δεκάδες μωρά σε μαιευτήρια από εγκληματική αδιαφορία