ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ: Βογκούσε και δεν μπορούσε να ανασάνει μετά το ατύχημα

Τζέρεμι Ρένερ: Βογκούσε και δεν μπορούσε να ανασάνει μετά το ατύχημα
Instagram

Με δυσκολία ανέπνεε ο Τζέρεμι Ρένερ αμέσως μετά το ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα έξω από το ράντσο του στη Γιούτα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τα όσα ακολούθησαν μετά το σοκαριστικό ατύχημα στα χιόνια με θύμα τον ηθοποίο Τζέρεμι Ρένερ δίνουν στη δημοσιότητα τα ξένα μέσα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail το εκχιονιστικό μηχάνημα από το οποίο τραυματίστηκε ο «Hawkeye» των Avengers, συνέθλιψε τη δεξία πλευρά του στήθους του σύμφωνα με την καταγεγραμμένη κλήση στο 911 στην οποία είχε πρόσβαση το αμερικανικό ταμπλόιντ TMZ.

Από τo αρχείο της καταγραφής, αποκαλύπτεται πως o διάσημος ηθοποιός ακουγόταν να βογκάει από το βάθος και πως είχε έντονη αιμορραγία στο κεφάλι του αλλά και άλλα τραύματα.

Μάλιστα τα τραύματα που έφερε στο στήθος και το σώματα του προκάλεσαν δυσκολία στην αναπνοή για τον Τζέρεμι Ρένερ ο οποίος χθες μάλιστα έκανε και την πρώτη ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο, έπειτα από το ατύχημα

Από κρεβάτι του στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης, ο 51χρονος Ρένερ έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ μπερδεμένος τώρα για να πληκτρολογήσω. Αλλά στέλνω την αγάπη μου σε όλους»

Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού εξακολουθεί να είναι κρίσιμη, μετά τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες και υποβλήθηκε, τόνισε η DailyMail. Από την Τρίτη, ήταν ξύπνιος και μιλούσε, σημείωσε η εφημερίδα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά από μια πρωτοχρονιάτικη καταιγίδα που έριξε αρκετά εκατοστά χιονιού, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Washoe Darin Balaam σε συνέντευξη Τύπου. Ένα μέλος της οικογένειας που οδηγούσε το αυτοκίνητο του Ρένερ είχε κολλήσει στο χιόνι κοντά στο σπίτι του, είπε ο σερίφης. Χρησιμοποιώντας το εκχιονιστικό, ο Ρένερ ρυμούλκησε με επιτυχία το αυτοκίνητο από το πυκνό χιόνι.

Στη συνέχεια βγήκε για να μιλήσει με τον συγγενή του, αλλά το εκχιονιστικό άρχισε να κινείται ενώ ήταν άδειο. Ο Ρένερ προσπάθησε να ξαναμπεί στο κάθισμα του οδηγού για να το σταματήσει όταν ο «εξαιρετικά μεγάλος» εξοπλισμός τον παρέσυρε.

«Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε τον Ρένερ να μπαίνει στο όχημα PistenBully και δεν τον ξαναείδε έως ότου το εκχιονιστικό σταμάτησε σε ένα σωρό χιονιού μπροστά από το δρόμο του», είπε ο σερίφης. Ο Ρένερ είναι ένας «σπουδαίος γείτονας» και χρησιμοποιεί πάντα το εκχιονιστικό του για να καθαρίσει τους τοπικούς δρόμους, πρόσθεσε ο σερίφης. «Σε όλη την κοινότητα ήταν πολύ γενναιόδωρος και είναι ένα από τα άτομα που τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις ότι το κάνει, αλλά έχει τρομερή επίδραση σε αυτή την κοινότητα».

Σχετικές ειδήσεις