ΚΟΣΜΟΣ

Δημητρακόπουλος: Πιθανόν σήμερα η Εύα Καϊλή στον ανακριτή

Δημητρακόπουλος: Πιθανόν σήμερα η Εύα Καϊλή στον ανακριτή
Associated Press

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η Εύα Καϊλή ίσως σήμερα δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση του Qatar Gate.

Είναι πιθανόν να κληθεί σήμερα 11/1 στον ανακριτή η Εύα Καϊλή για συμπληρωματική κατάθεση όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για ανατροπή των δεδομένων, ενώ σημείωσε πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που την έχουν καλέσει.

Σε ό,τι αφορά τις καταθέσεις για την υπόθεση, όπως έχει γίνει γνωστό, θα παραστούν ο πατέρας της Εύας Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, χωρίς να γνωρίζουν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι το σύστημα στο Βέλγιο είναι διαφορετικό.

Σημείωσε, επίσης, ότι η ακρόαση που θα κρίνει την προσωρινή της κράτηση ή όχι θα πραγματοποιηθεί στις 19 ή στις 20 Ιανουαρίου.

Τέλος, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι πλέον η Καϊλή μπορεί να έχει συχνή επικοινωνία με τους δικούς της και να βλέπει το παιδί της. Πέρα από την πρώτη συνάντηση με την κόρη της την προηγούμενη Παρασκευή, η Καϊλή είδε το παιδί και την Κυριακή που μας πέρασε.

Διαβάστε ακόμα:

Καϊλή: Η κίνηση που την «έκαψε» σύμφωνα με τον διευθυντή της Le Soir

Eύα Καϊλή - Qatar gate: Έπαιξε με την κόρη της στη φυλακή

Εύα Καϊλή:Παρουσία ψυχολόγων είδε το παιδί-Στον ανακριτή ο πατέρας της