Ντόναλντ Τραμπ: Ξεκίνησε την εκστρατεία του - «Χρειάζεστε έναν πρόεδρο να τα βάλει με το σύστημα»

Την προεκλογική του εκστρατεία ξεκίνησε από νωρίς ο Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας πως θα τελειώσει τη δουλειά που έμεινε στη μέση σε περίπτωση που εκλεγεί
Ντόναλντ Τραμπ: Ξεκίνησε την εκστρατεία του - «Χρειάζεστε έναν πρόεδρο να τα βάλει με το σύστημα»
2'

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ να απέχουν δύο χρόνια από τώρα ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε από τώρα την προεκλογική του εκστρατεία. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε τα συνθήματα με τα οποία κατάφερε να εκλεγεί την προηγούμενη φορά.

Ο Τραμπ επισκέφθηκε τη Νότια Καρολίνα και το Νιου Χαμσάιρ, δύο πολιτείες που ψηφίζουν νωρίς για το χρίσμα των κομμάτων. Στην ομιλία που απηύθυνε στο κοινό ανέφερε ότι το 2024 «είναι μια ευκαιρία να σώσουμε τη χώρα» και ότι «χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που θα το κάνει από την πρώτη ημέρα», εννοώντας φυσικά τον εαυτό του.

Στην ομιλία του από τη Νέα Καρολίνα είπε μεταξύ άλλων: «θέλουμε έναν μαχητή που μπορεί να υψώσει ανάστημα στην Αριστερά, στο έλος, στα ΜΜΕ και το βαθύ κράτος». Υπενθυμίζεται ότι το «έλος της Ουάσινγκτον» ήταν μια από τις αγαπημένες του φράσεις στις εκλογές του 2016 για τους γραφειοκράτες και τα συμφέροντα, ένα έλος που είχε υποσχεθεί ότι θα αποξήρανε.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνέχισε την ομιλία του με αιχμές κατά των «Ρεπουμπλικανών μόνο στο όνομα» (RINOs), όπως και κατά αυτών που τάσσονται υπέρ της παγκοσμιοποίησης και της Κίνας. «Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό της Αμερικής», είπε.

Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος είπε ότι «χρειάζεστε έναν πρόεδρο που θα τα βάλει με όλο το σύστημα» ενώ υποσχέθηκε ότι «μαζί σας θα ολοκληρώσουμε τη μισοτελειωμένη δουλειά να κάνουμε την Αμερική Ξανά Μεγάλη».

Έδωσε όμως και μια πρόγευση για το ποια θα είναι τα μεγάλα ζητήματα που θα τον απασχολήσουν. Είναι «οι αριστεροί ρατσιστές που θέλουν να κατηχήσουν τη νεολαία», όπως είπε, για να προσθέσει: «Κάτω τα μαρξιστικά χέρια από τα παιδιά μας».

Είναι, ακόμη, τα ζητήματα του φύλου. «Ο Θεός έφτιαξε δύο φύλα, τους άνδρες και τις γυναίκες», είπε και υποσχέθηκε ότι δεν θα συμμετέχουν άνδρες μαζί με τις γυναίκες.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: «Μυστηριώδη» drones βομβάρδισαν εργοστάσιο παραγωγής όπλων

Έλον Μασκ: Έγραψε το ελληνικό γράμμα «Ω» στο Twitter και έκανε το διαδίκτυο να αναρωτιέται

Η Γερμανία «δεν θα στείλει» μαχητικά και χερσαίες δυνάμεις στην Ουκρανία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή