ΚΟΣΜΟΣ

Δυστύχημα με λεωφορείο στη Βραζιλία: 4 νεκροί και 29 τραυματίες ποδοσφαιριστές

Δυστύχημα με λεωφορείο στη Βραζιλία: 4 νεκροί και 29 τραυματίες ποδοσφαιριστές
Twitter Planeta do Futebol

«Μαύρη» μέρα για το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία - Λεωφορείο με ποδοσφαιριστές έπεσε από γέφυρα - 4 νεκροί και 29 τραυματίες

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Βραζιλία με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ακόμα 29 να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τη DailyMail λεωφορείο που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα Esporte Clube Vila Maria Helena βγήκε εκτός πορείας και έπεσε από μια γέφυρα σε χαράδρα ύψους 10 μέτρων στη Βραζιλία. Στα θύματα περιλαμβάνονται τρεις έφηβοι, ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, και ένας ενήλικας, ανέφερε ο βραζιλιάνικος ιστότοπος G1.

Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο ενώ διέσχιζε τη γέφυρα στο BR-116 και το όχημα έπεσε ανάποδα και κατέληξε σε ένα ρυάκι.

24 από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Σάο Σαλβαδόρ, ενώ άλλοι πέντε έλαβαν θεραπεία στο Casa de Caridade Leopoldinense στη Leopoldina. Το Νοσοκομείο του Σάο Σαλβαδόρ ανέφερε ότι ένας από αυτούς που έλαβαν θεραπεία ήταν 19 ετών και άλλοι ήταν κάτω των 18 ετών.

Ένας 16χρονος επιζών αθλητής είπε στο TV Integracao: «Όλοι ήταν ευχαριστημένοι με την κατάκτηση του τίτλου και, δυστυχώς, αυτό συνέβη. Ήταν πολύ γρήγορο. Όλοι κοιμόντουσαν».

Η εταιρεία, LG Turismo, ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Διαθέτουμε τους εαυτούς μας για να παρέχουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη στους αρμόδιους φορείς, τους επιβάτες και τις οικογένειές τους. Είμαστε εγγεγραμμένοι στην ANTT [Εθνικός Οργανισμός Χερσαίων Μεταφορών] και η λίστα επιβατών περιέχει 31 επιβάτες συν τον οδηγό. Αυτήν τη στιγμή περιμένουμε περαιτέρω πληροφορίες από το τοπικό PRF και οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι ήδη καθ’ οδόν για να παρακολουθήσουν στενά».

Πηγή: Dailymail