ΚΟΣΜΟΣ

Ντρου Μπάριμορ: Ο χρόνιος εθισμός στο αλκόολ - Γιατί φοβόταν για την κολλητή της η Κάμερον Ντίαζ

Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντίαζ και Λούσι Λιου
Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντίαζ και Λούσι Λιου
ΑΡ

Η Κάμερον Ντίαζ μίλησε για τον αγώνα της καλύτερης φίλης Ντρου Μπάριμορ να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Ήταν «δύσκολο να το βλέπεις» είπε, αλλά ήξερε πως αν τη στήριζαν οι αγαπημένοι της θα έβρισκε το δρόμο της. 

Τα προβλήματα της Ντρου Μπάριμορ με το αλκοόλ δυσκόλεψαν όχι μόνο τη γνωστή ηθοποιό αλλά και τους αγαπημένους της, όπως είναι μεταξύ άλλων η καλή της φίλη και συνάδελφος, Κάμερον Ντίαζ. Οι δυο τους μίλησαν για τα σκοτάδια, τις δύσκολες αλλά και τις εύκολες στιγμές σε συνέντευξή στους Los Angeles Times.

Η 48χρονη Μπάριμορ παραδέχθηκε ότι στράφηκε στο αλκοόλ μετά το διαζύγιό της με τον Γουίλ Κόπελμαν το 2016 σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Κυριακή (5/3). Η Ντίαζ μίλησε επίσης στην εφημερίδα και είπε ότι ήταν «δύσκολο να βλέπει κανείς» το ταξίδι της Μπάριμορ.

Η φιλία των δύο ηθοποιών ξεκίνησε όταν η 14χρονη τότε Μπάριμορ εργαζόταν σε ένα καφέ που επισκεπτόταν η Ντίαζ. Η Ντίαζ πρόσθεσε στους Times ότι είχε την «πίστη» ότι η φίλη της θα έλυνε τα προβλήματά της. «Αλλά ήξερα ότι αν μέναμε δίπλα της και της δίναμε την υποστήριξη που χρειαζόταν, θα έβρισκε τον δρόμο της», είπε. «Είχα απόλυτη πίστη σε εκείνη. Δεν μπορείς καν να καταλάβεις πόσο δύσκολο ήταν να είσαι εκείνη ως παιδί, και μετά έφθασε στο άλλο άκρο και βρήκε την ικανότητα να σωθεί».

Όταν την εγκατέλειψε ο ψυχαναλυτής της

Η ηθοποιός της ρομαντικής κομεντί «Δε με Φίλησαν Ποτέ», είπε στους Times ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε τόσο πολύ που ο θεραπευτής της και διάσημος ψυχαναλυτής των διασήμων Barry Michels τερμάτισε τη σχέση τους αφού δούλεψαν μαζί για μια δεκαετία. «Απλώς είπε: «Δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό», είπε η Μπάριμορ στην εφημερίδα. «Είχε πράγματι να κάνει με το ποτό μου. Είπα "Το καταλαβαίνω. Ποτέ δεν σε σεβάστηκα περισσότερο. Βλέπεις ότι δεν βελτιώνομαι. Και ελπίζω, μια μέρα, να κερδίσω την εμπιστοσύνη σου ξανά»

Η Μπάριμορ είπε ότι παρά την παρέμβαση των φίλων της, ένα σημείο καμπής ήταν όταν της προσφέρθηκε το δικό της ημερήσιο talk show, The Drew Barrymore Show το 2019. «Νομίζω ότι μία ευκαιρία σαν αυτή με ταρακούνησε πραγματικά», είπε. «Είπα: Δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό αν δεν βρίσκομαι σε ένα πραγματικά καθαρό μέρος».

Μπάριμορ: «Η μητρότητα είναι ο ρόλος της ζωής μου»

Έτσι, δύο χρόνια αφότου ο θεραπευτής της τα παράτησε, επικοινώνησε ξανά μαζί του και αποφάσισαν να συνεργαστούν εκ νέου. Είπε ότι ήταν επιτέλους ικανή να αλλάξει και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να κάνει για τον εαυτό της, το ίδιο που έκανε για όλους τους άλλους.

«Φαίνεται να εμπνέεσαι τόσο από όλους τους άλλους, αλλά συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου σαν σκ...α», πρόσθεσε η Μπάριμορ «Πότε θα είσαι αρκετός για τον εαυτό σου;» Η γνωστή ηθοποιός είπε στο ρεπορτάζ ότι έχει πειραματιστεί με διαφορετικά επίπεδα νηφαλιότητας όλα αυτά τα χρόνια και δεν περιγράφει τον εαυτό της ως νηφάλιο τώρα.

Η σταρ σκέφτηκε το «σκοτεινό μέρος» που βρισκόταν στο παρελθόν και πώς τώρα επικεντρώνεται στο να είναι μητέρα για τις κόρες της Olive, 10 ετών, και Frankie, 8 ετών, που αποκαλεί «ρόλο» της ζωής της. «Πάντα πίστευα ότι θα ήμουν σε αυτόν τον τροχό του χάμστερ για όλη αυτή τη ζωή. Αλλά ίσως υπάρxει κάτι διαφορετικό πριν σβήσουν τα φώτα»