ΚΟΣΜΟΣ

Στέφ Κάρι: Φτιάχνει το δικό του Bourbon - Τι γνωρίζουμε για το επερχόμενο ουίσκι του αθλητή

Στέφ Κάρι: Φτιάχνει το δικό του Bourbon - Τι γνωρίζουμε για το επερχόμενο ουίσκι του αθλητή
AP Photo

Ο σούπερ σταρ των Warriors, Στέφεν Κάρι ετοιμάζει το δικό του ουίσκι

Οι ετικέτες έχουν υποβληθεί ήδη στο Γραφείο Φορολογίας και Εμπορίου Αλκοόλ και Καπνού των ΗΠΑ για το νέο Bourbon των διασημοτήτων, που αυτή τη φορά προέρχεται από τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ Στεφ Κάρι.

Μάλιστα, αυτές ανακαλύφθηκαν από την σελίδα στο Instagram «Coming Whiskey» και θα ονομάζεται «Gentleman's Cut Game Changer».

Τι γνωρίζουμε για το Gentleman's Cut Game Changer Bourbon του Στεφ Κάρι

Από τις ετικέτες, γνωρίζουμε ότι το Bourbon του Κάρι αποστάζεται, εμφιαλώνεται και παλαιώνεται στην κομητεία Boone του Κεντάκι. Υπάρχουν πολλά αποστακτήρια στην κομητεία Boone, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η Boone County Distilling είναι αυτή παράγει το ουίσκι. Επιπλέον, η διεύθυνση την Boone County Distilling βρίσκεται στην πίσω ετικέτα.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το Bourbon παλαιώνεται τουλάχιστον πέντε χρόνια και έπειτα εμφιαλώνεται. Αποστάζεται από πολτό υψηλής σίκαλης με 75% καλαμπόκι, 21% σίκαλη και 4% βύνη - κριθάρι.

Η πίσω ετικέτα φέρει ένα κείμενο το οποίο αποδίδεται στον Κάρι.

Δείτε τι γράφει ο σταρ:

«Έμαθα με τα χρόνια ότι την ζωή την απολαμβάνεις καλύτερα με παρέα. Είναι εκείνες οι στιγμές των γιορτών, της απόλαυσης, του ατελείωτου γέλιου μέχρι αργά το βράδυ ή απλώς μιας απρόβλεπτης βραδιάς που δημιουργούν αναμνήσεις τις οποίες μπορείτε πάντα να ανακαλείτε.

Έχω ανακαλύψει εδώ και καιρό ότι αυτές οι αξέχαστες βραδιές συχνά απολαμβάνονται καλύτερα με ένα πλούσιο και εκλεπτυσμένο Bourbon στο χέρι, γι' αυτό είμαι περήφανος που βοήθησα να δημιουργηθεί προσεκτικά ένα νέο διακριτικό Kentucky Straight Bourbon. Με ηλικία τουλάχιστον 5 ετών και εμφιαλωμένο στην κομητεία Boone, ο αριστοτεχνικός πολτός μας από 75% καλαμπόκι, 21% σίκαλη και 4% βυνοποιημένο κριθάρι προσφέρει μια απρόσκοπτη μελένια γουλιά, αρώματα φρέσκιας βανίλιας και πλούσια καραμέλα στον ουρανίσκο. Το στοιχείο της σίκαλης προσδίδει γήινες και πικάντικες νότες, ενώ το κριθάρι προσφέρει έντονες πινελιές κακάο.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ιδιαίτερο μπουκάλι Bourbon στο οποίο είμαι περήφανος που βάζω τη σφραγίδα μου.

Στεφ Κάρι»

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία αυτού του Bourbon. Η Boone County Distilling έχει υποβάλει ετικέτες στο Γραφείο Φορολογίας και Εμπορίου Αλκοόλ και Καπνού των ΗΠΑ. Επίσης δεν ξέρουμε και ποια θα είναι η τιμή που θα πουληθεί.

Το 2019, η σύζυγος του Κάρι, Ayesha, και η αδερφή του, Sydel, συνεργάστηκαν φτιάχνοντας ένα κρασί, το οποίο χρησιμοποιούσε επίσης το όνομα «Gentleman's Cut».

Άλλοι αθλητές που έχουν κυκλοφορήσει ουίσκι είναι οι Peyton Manning, Scottie Pippen και Conor McGregor.

Διαβάστε επίσης:

Πώς η Ιρλανδική Μαφία παραλίγο να ξεπαστρέψει ολόκληρη την οικογένεια Gambino

Η Waterwheel Capital, η Sarmed και το κορινθιακό ουίσκι

Glencairn Whisky Glass: Aλήθεια, εσείς γνωρίζατε ότι το καλό ουίσκι θέλει το σωστό ποτήρι;