ΚΟΣΜΟΣ

Κάρολος: 40 μέρες πριν τη στέψη - Σχέδια να μην συναντηθούν Χάρι-Ουίλιαμ για την αποτροπή επεισοδίου

Κάρολος: 40 μέρες πριν τη στέψη - Σχέδια να μην συναντηθούν Χάρι-Ουίλιαμ για την αποτροπή επεισοδίου

Σε πυρετώδεις ρυθμούς εργάζεται το παλάτι λόγω της επικείμενης στέψης του βασιλιά Καρόλου - Τα σχέδια του Μπάκιγχαμ για αν αποφευχθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ Χάρι - Ουίλιαμ 

Η στέψη του βασιλιά θα σχεδιαστεί προσεκτικά για να αποφευχθεί μια σύγκρουση μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ισχυρίστηκε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας, Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

Ο Φιτζγουίλιαμς - σύμφωνα με την Mirror - είπε ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έχουν «κομβικό ρόλο» στις 6 Μαΐου, αλλά ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα είναι «στο πλάνο» αν αποφασίσουν τελικά να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Σύμφωνα με τον σχολιαστή, η στέψη θα οργανωθεί με τέτοιο τρόπο που θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει αντιπαράθεση μεταξύ των αδελφών που τον τελευταίο χρόνο βρίσκονται σε μεγάλη ρήξη.

Ο με τον Φιτζγουίλιαμς: «Αυτό θα οργανωθεί με τρόπο που να προστατεύει την αξιοπρέπεια μιας περίστασης που έχει βαθιά θρησκευτική σημασία. Οι Βρετανοί είναι μοναδικά καλοί στην διοργάνωση τελετουργικών εκδηλώσεων».

Και πρόσθεσε: «Την ίδια στιγμή ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα είναι ένα σημαντικό μέρος της τελετής».

Να σημειωθεί ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει προσκαλέσει τον Χάρι και τη Μέγκαν στη στέψη, αλλά οι Σάσσεξ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει αν θα παραστούν.

Σύμφωνα με την αρθρογράφο του News Corp, Louise Roberts, εάν ο Χάρι και η Μέγκαν αποφασίσουν να παρευρεθούν, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα είναι προσεκτικοί με το τι θα τους πουν καθώς φοβούνται ότι «όλα είναι προς πώληση».

Η κ. Ρόμπερτς είπε ακόμα ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φοβούνται ότι οτιδήποτε πουν στον Χάρι και τη Μέγκαν θα μπορούσε να «μεγεθυνθεί για το αμερικανικό κοινό», προσθέτοντας ότι οι Σάσεξ γίνονται «ολοένα και πιο εξωφρενικοί στους ισχυρισμούς τους».

Σχετικές ειδήσεις