ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι - Μέγκαν: Θέλουν να είναι στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Χάρι - Μέγκαν: Θέλουν να είναι στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ στη στέψη του βασιλιά Καρόλου
(Photo by Anwar Hussein/WireImage)

Αν και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει αν θα παρευρεθεί στην τελετή, έχει αναφερθεί ότι ελπίζουν να είναι στους εορτασμούς

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ θα ήθελαν να είναι μέρος της «ιδιαίτερης οικογενειακής στιγμής» κατά την οποία τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συγκεντρωθούν στο μπαλκόνι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στη στέψη του βασιλιά, ισχυρίστηκαν πηγές του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ - σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail - φαίνεται ότι επιθυμούν να παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου - μια μέρα που συμπίπτει με τα τέταρτα γενέθλια του γιου τους πρίγκιπα Άρτσι.

Παρά τις κατηγορίες που διατύπωσε το ζευγάρι για τη βασιλική οικογένεια στο ντοκιμαντέρ του Netflix αξίας 100 εκατομμυρίων λιρών και τις βολές του πρίγκιπα Χάρι στα απομνημονεύματά του, Spare, οι Σάσεξ έλαβαν πρόσκληση για την τελετή στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αν θα παρευρεθεί στην τελετή, έχει αναφερθεί ότι ελπίζουν να είναι στους εορτασμούς και θα ήθελαν τα γενέθλια του πρίγκιπα Άρτσι να αναγνωριστούν κατά κάποιο τρόπο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Να σημειωθεί παρόλα αυτά ότι συνήθως, οι εμφανίσεις στο μπαλκόνι αφορούν μόνο τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο έχει αναφερθεί ότι το ζευγάρι πιστεύει ότι πρέπει να είναι μέρος αυτής της «ιδιαίτερης οικογενειακής στιγμής».

Πηγή κοντά στους Σάσσεξ ανέφερε στο περιοδικό "ΟΚ!" ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται για τη συμμετοχή του Δούκα και της Δούκισσας στη στέψη, συμπεριλαμβανομένου του ερωτήματος εάν αυτοί και τα παιδιά τους, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι Χάρι και Μέγκαν είχαν ζητήσει να μείνουν στο Frogmore Cottage, όπου ζούσαν πριν μετακομίσουν στις ΗΠΑ, όταν επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη στέψη. Λέγεται επίσης ότι θέλουν τα παιδιά τους να περνούν περισσότερο χρόνο με μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας, August, που έχει παρόμοια ηλικία με τη Lilibet.

Κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Ιούνιο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για το Trooping the Colour, που ξεκίνησε την εβδομάδα των εορτασμών.

Ο βασιλικός συγγραφέας και φίλος των Σάσσεξ, Omid Scobie υποστήριξε τότε ότι η απόφαση να μην συμπεριληφθεί το ζευγάρι στο μπαλκόνι ήταν αμοιβαία.

Σχετικές ειδήσεις