ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Ο ρόλος που θα έχουν τα εγγόνια του στη στέψη

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά
Α.Ρ

Αποκαλύφθηκε ο βασικός ρόλος του πρίγκιπα Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις στη στέψη του παππού τους Βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου

Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας αναμένεται να λάβουν μέρος στην πομπή από το Αβαείο του Γουέστμινστερ προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου, Καμίλα στις 6 Μαΐου.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις θα είναι μαζί με τους γονείς τους σε μια άμαξα πίσω από τον Κάρολο και την Καμίλα, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με την άμαξα Golden State Coach καθώς θα επιστρέφουν στο παλάτι, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα από τις πρόβες που περιήλθαν στην κατοχή των Times.

Ο Τζορτζ θα είναι εννέα ετών και ο Λούις πέντε, ενώ η Σάρλοτ θα γίνει οκτώ μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τη λαμπερή εκδήλωση. Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει επίσημα αν θα παραστούν στη στέψη. Παρόλα αυτά, το προσωπικό κάνει σχέδια ώστε και ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ να μπορούν να συμμετάσχουν στους εορτασμούς αν τελικά δώσουν το παρών, γράφει η Daily Mail.

Ο πρίγκιπας Άντριου, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η πριγκίπισσα Ευγενία, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν αναμένεται να συμμετάσχουν. Υπάρχει μικρή πιθανότητα τα παιδιά των Σάσεξ να λάβουν μέρος στην ίδια την τελετή, δεδομένης της ηλικίας τους – ο Άρτσι θα κλείσει τα τέσσερα την ημέρα της στέψης, ενώ η Λίλιμπετ θα είναι ενός.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έκαναν εκστρατεία εναντίον της οικογένειάς τους σε μια σειρά συνεντεύξεων στα μέσα ενημέρωσης από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα πριν από τρία χρόνια. Πολλοί στη βασιλική οικογένεια προετοιμάζονται τώρα για την άφιξη των Σάσεξ σε λιγότερο από δύο μήνες, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τη στέψη έχει αρχίσει.

Οι Σάσεξ πιθανότατα θα έμεναν προσωρινά στο Frogmore Cottage, το σπίτι τους στο Windsor που ο βασιλιάς τους ζήτησε να έχουν εγκαταλείψει μέχρι το καλοκαίρι. Τα εγγόνια της Καμίλα αναμένεται επίσης να παρευρεθούν στη στέψη της γιαγιάς τους και να έχουν επίσημο ρόλο, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο γιος της Queen Consort, Toμ Πάρκερ Μπόουλς έχει δύο παιδιά, 15 και 13 ετών και η κόρη της Λόρα Λόουπς έχει δίδυμα 13 ετών. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε να σχολιάσει Σύμφωνα με πληροφορίες η Καμίλα θα είναι γνωστή ως Βασίλισσα στη στέψη της ίδιας και του Βασιλιά Καρόλου Γ', αντί για βασιλική σύζυγος.