ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι - Μέγκαν: Οι απαιτήσεις τους για να παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Χάρι - Μέγκαν: Οι απαιτήσεις τους για να παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Χάρι - Μέγκαν: Το σήριαλ της παρουσίας ή μη του πριγκιπικού ζεύγους στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ το Σάββατο 6 Μαΐου συνεχίζεται. 

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει τις τελευταίες ώρες απίστευτες απαιτήσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να παραστούν στη στέψη του νέου βασιλιά της Αγγλίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ο Χάρι και η Μέγκαν απαιτούν θέση στο μπαλκόνι του Παλατιού μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια αλλά και την επίσημη - δημόσια - αναγνώριση των τίτλων των παιδιών τους κατά τη διάρκεια της τελετής.

Σύμφωνα με τη New York Post οι Σάσεξ ενδιαφέρονται κυριώς για τον ρόλο των παιδιών τους, τον πρίγκιπα Άρτσι, ο οποίος μάλιστα την ημέρα της στέψης του παππού του έχει τα γενέθλιά του και θα γίνει 4 ετών και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, η οποία τον Ιούνιο θα γίνει 2 ετών.

Μάλιστα οι φήμες θέλουν να μην γίνεται καμία αναφορά στους τίτλους τόσο του Χάρι και της Μέγκαν όσο και των παιδιών τους στην πρόσκληση.

Παράλληλα, το πριγκιπικό ζεύγος επιθυμεί την διεξαγωγή κάποιας γιορτής για τα γενέθλια του πρίγκιπα Άρτσι την ημέρα της στέψης.

«Αυτό για το οποίο πιέζουν οι Σάσεξ είναι να ενταχθούν στην υπόλοιπη οικογένεια, στο Παλάτι, αργότερα εκείνη την ημέρα. Είναι επίσης τα γενέθλια του πρίγκιπα Άρτσι την ημέρα της στέψης, έτσι θα επιθυμήσουν μια δεξίωση για μεσημεριανό γεύμα ή ποτό», ανέφεραν στη New York Post πηγές από το παλάτι.