MEDIA

MasterChef: Αντιστρέφονται οι ρόλοι στη νέα ομαδική δοκιμασία - Πώς φτιάχνει τις ομάδες ο Θεόδωρος

MasterChef: Αντιστρέφονται οι ρόλοι στη νέα ομαδική δοκιμασία - Πώς φτιάχνει τις ομάδες ο Θεόδωρος

MasterChef: Νέες ανακατατάξεις στις ομάδες έρχονται μετά την είσοδο του, γνώριμου από τα παλιά, Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο παιχνίδι, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει στην δοκιμασία αποχώρησης, με την Γιώτα Λιοπετρίτη να περνάει εκτός διαγωνισμού.

Μία νέα ομαδική δοκιμασία έχουν μπροστά τους στο αποψινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef 2023.

Νέες ανακατατάξεις στις ομάδες έρχονται μετά την είσοδο του, γνώριμου από τα παλιά, Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο παιχνίδι, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει στην δοκιμασία αποχώρησης, με την Γιώτα Λιοπετρίτη να περνάει εκτός διαγωνισμού.

Η ομαδική δοκιμασία που περιμένει τους 16 παίκτες είναι διαφορετική από ό,τι έχουν κάνει μέχρι τώρα, καθώς θα διεξαχθεί στο σπίτι που μένουν, με φιλοξενούμενους τους τρεις κριτές.

Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Food Consultant του MasterChef 2023, chef Νίκο Θωμά θα βρεθούν στο σπίτι του MasterChef, όπου θα τους υποδεχθούν οι διαγωνιζόμενοι που θα χρειαστεί να δημιουργήσουν ένα vegetarian μενού με τέσσερα στάδια, με την «δυσκολία» ότι θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο συσκευές υγραερίου για όσες παρασκευές απαιτούν θερμική επεξεργασία.

Τα πλεονεκτήματα βρίσκονται στην ποδιά του Θεόδωρου Γαλάνη, που ήταν ο νικητής του Mystery box αυτής της εβδομάδας, επομένως πρέπει να λειτουργήσει σωστά εάν θέλει να ευνοήσει την ομάδα του.

Οι δύο ομάδες για μια ακόμη φορά πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζει να βρίσκονται στον διαγωνισμό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση και πόσο καλοί οικοδεσπότες είναι, μιας και η δοκιμασία γίνεται στο σπίτι που τους φιλοξενεί.