ΚΟΣΜΟΣ

Θάνατος Ρώσου blogger: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης

Θάνατος Ρώσου blogger: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης

Ρωσία: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ο Ρώσος blogger παραλαμβάνει το αγαλματίδιο το οποίο έκρυβε μέσα εκρηκτικό μηχανισμό.

Ανατριχιάζουν τα ντοκουμέντα από τη στιγμή της έκρηξης σε καφετέρια στην Αγία Πετρούπολη την Κυριακή (02/4), κατά την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ο Ρώσος στρατιωτικός μπλόγκερ Βλαντλέν Τατάρσκι.

Ο Τατάρσκι εκφωνούσε ομιλία στην καφετέρια όταν σκοτώθηκε από έκρηξη μηχανισμού που φαίνεται να ήταν τοποθετημένος μέσα σε ένα αγαλματίδιο που του χάρισε μια γυναίκα.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το Nexta, ο Τατάρσκι να στέκεται μαζί με τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης και να λαμβάνει το απροσδόκητο δώρο.

Τη στιγμή που ανοίγει το κουτί και βγάζει το αγαλματίδιο έξω, έσκασε η βόμβα που πιστεύεται ότι τον σκότωσε

Ποια είναι η 26χρονη που συνελήφθη

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ανακοίνωσε χθες ότι συνελήφθη η Ντάρια Τρεπόβα, ως ύποπτη για τη δολοφονία . Το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας έχει εντάξει το όνομα μιας γυναίκας στην λίστα με τους καταζητούμενους, την οποία ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης κατονομάζουν ως ύποπτη για τη δολοφονία του Βλάντλεν Τατάρσκι.

Η Ντάρια Τρεπόβα συνελήφθη σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη ως ύποπτη για την εκτέλεση της δολοφονίας. Ο σύντροφός της, Ντμίτρι Ρίλοφ, επέμεινε οτι η σύλληψή της ήταν «στημένη». Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, η 26χρονη κοπέλα, κάτοικος Αγίας Πετρούπολης που είχε συλληφθεί προηγουμένως για συμμετοχή σε αντιπολεμικές συγκεντρώσεις, φαίνεται να μπαίνει στο καφέ κρατώντας ένα κουτί που περιείχε το μοιραίο αγαλματίδιο με 450 γραμμάρια TNT - λίγα λεπτά πριν εκραγεί .