ΚΟΣΜΟΣ

HΠΑ: 6 τραυματίες απο πυροβολισμούς σε παραλία στη Νότια Καρολίνα

Πυροβολισμοί στη Νότια Καρολίνα
Πυροβολισμοί στη Νότια Καρολίνα

Έξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής (7/4) μετά από πυροβολισμούς κοντά στην παραλία Isle of Palms στη Νότια Καρολίνα.

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς μετά από καβγάδες που ξέσπασαν σε παραλία της Νότιας Καρολίνας την Παρασκευή, λίγο πριν αρχίσει το spring break ανακοίνωσε η αστυνομία.

Εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν στην παραλία της πόλης Isle of Palms, περίπου 15 μίλια ανατολικά του Τσάρλεστον, όταν ξέσπασαν πυροβολισμοί γύρω στις 5:20 μ.μ (τοπική ώρα) την Παρασκευή (7/4), δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Kέβιν Κορνέτ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή. Ο αρχηγός είπε ότι οι πυροβολισμοί ξέσπασαν εν μέσω αρκετών συμπλοκών μεταξύ των ανθρώπων που συμμετείχαν σε μαθητική ημερίδα.

Πέντε από τους τραυματίες ήταν περίπου 18 ετών. Μια ενήλικη γυναίκα γύρω στα 30 ή στις αρχές των 40 τραυματίστηκε επίσης, είπε ο Κορνέτ. Κάποιοι από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο ενώ άλλοι πήγαν μόνοι τους. Κανένας από τους τραυματισμούς δεν ήταν απειλητικός για τη ζωή, σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης. Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής εάν υπήρξε ένας ή πολλοί δράστες.

Η αστυνομία έχει συλλάβει πολλά άτομα και συνεχίζει την έρευνα, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας. Οι αρχές εντόπισαν πολλά πυροβόλα όπλα στο σημείο, αλλά παραμένει άγνωστο εάν τα όπλα ήταν αυτά που εμπλέκονται στον πυροβολισμό.